Alex says; You pose like a fucking whore

Jag blev inte direkt pepp idag heller. Men va fan, life is a Bitch så jag tänker inte sörja. Jag ska nu städa, skura alla skåp, tak, och golv. Efter det skall jag ta en lång och varm dusch och sedan äta lax med my blackie:)

Just nu ska jag ta en lång dusch och spola bort natten som var.





Egen-kåt som jag är ska Alex alltid ta samma kort, med mitt samma smile och samma pose.
Haha jag älskar att sitta och kolla på mig själv.


Pusslussssssss


You'll remember me.

One day in your life you'll remember this moment.
You'll come back and look but i won't be here no more.
One day in your life, when you find out that you're always lonley
you'll remember me.Thought you don't need me now, I will stay in your heart
and then things fall apart,
You'll remember me..

:(

Det var en skön kväll igår. Lyckat. Men mot slutet blev jag lite ledsen.  Så idag har jag burrat upp mig med mina sköna XL-mjukisar och sedan en skön munkjacka:) Även mina Playboy's står här brevid mig.

Jag känner en liten sting av misslycka idag. Egentligen så sjukt för jag känner inte människan, och jag var inte ett dugg intresserad på det sättet. Men ändå sitter den där misslyckan på min axel. Lite sorgligt egentligen, även om jag som sagt inte var seriös, så var den där spänningen mycket trevlig.

Så vad gör jag då åt detta? Jag deppar icke, utan jag fortsätter. Jag sa ta en promenad nu på stan.
Sedan en happyface bild:)


Utkast: Onsdagen var ...

Onsdagen var skitrolig. Även om vissa inte uppskattade det dagen efter i klassrummet. Iof så fattar jag inte vad det angår dom. Hur som helst, så kommer vi göra om det, fan vad bra det blev, lyckad kväll.
Jag har iaf sovit ett bra tag:) Jag låg och tittade lite på Harry Potter, fan vad bra det blev.
Hade nästan tänkt mig att jag ska en sväng med my black homie på stan en sväng nu. Sedan ska jag iväg:)

Jag börjar bli lite smått irriterad på människor som lägger sig i saker som de verkligen inte har med att göra. Cry me a river.

et skall bli med en lång och varm dusch. Lektionen idag var inte så givande, även om den bara var två timmar. Jag antecknade lite och sedan ritade jag några gubbar. Tyvärr hade varken jag eller finnen ont i huvudet idag, så vi hade inte mycket att skratta åt.

Men jag känner att livet är bra här uppe i alla fall. Denna vecka har varit underbar.
Tankarna går till P som är på sjukhuset och operationen. Massa av kärlek.
Och snart ska jag åka hem.

Pusslusss

Ragg nr 4

I'm gonna make you my richBitch baby;)

Pussluss


lalalala, haha sooo happy

Vem fan orkar?

Jag är så trött att jag ser stjärnor. Haha..Ussh.. Det är jobbigt att leva det liv jag lever. Fast på ett jävla bra sätt.
Just nu är jag helnöjd, jag har inte alls mycket att klaga om. Livet leker just idag.

Jag är kåt och jag måste shita.  Inte nog med det så var allt toapapper slut så jag fick springa till my crazy granne och fråga. Men det var lite roligt. På mig hade jg stora XL mjukisar, rosa Playboy tofflor och en sliten munkjacka:) Så fucking sexig. Alla humör på samma gång, inte nog med det så är jag hungrig.
Jag ska till Thai och köpa ngt riktigt flööööt och sedan bunkra upp mig i sängen med HarryPotter filmen.
Bättre kan det inte bli:) En bra kväll igår, huvudet inte alls med idag.

Finnen dagen efter:)

And Niggah:)

Nu är jag så pass trött så jag ska sova. Jag passade på att äta en liten-bror idag med. Look;


Pussluss

Pick it.

This?


This??


Or this???


haha OMG, i'm soooooo happy:)

I understand

Jag är fattig. Jag är en fattig student. Det har gått så långt att jag börjar få förståelse för alla de som är prostituerade.
MVH/ Blivande socialarbetare


;)

kentkent

Jag trodde att man kunde bete sig som vuxna människor. Det gick tydligen inte alls. Men shitsamma, ska et vara på det sättet så¨. I'm nobodys Bitch.

Jag håller just nu på med att laga min egen köttfärslimpa som mamma har lärt mig:) Så jävla skönt:)
My homie ville inte ha varken köttfärs eller bacon, lite styckad kossa eller gris gör inget;) me like:)

Ikväll ska vi kolla på film, sen ska jag sova. Fan vad skönt det ska bli. Jag vill så gärna just nu gå in i en grotta, just like the fucking bears. Skulle vara så skönt att bara få sova en hel vinter. Men det ska jag icke göra.
Imorgon ska jag äta en lyxmiddag, sedan på Fredag ska jag fira en födelsedag. Sedan kommer P upp snart, vilket ska bli förjävligt kul. Mycket mysigt möte kommer det att bli. Efter det ska min födelsedag firas, sedan ska jag hem och jobba över julen.

Nu ska jag äntligen få äta, uppdaterar lite senare



Smash that shiiit up;)



pussluss

Home again.

Äntligen, så har jag lämnat in min tenta. Fan vad skönt, och en god lunch fick jag med.

Idag fick jag mig en tankeställare. Hur många bloggar jag egentligen läser om dagen?
Min egen, blondinbella, Amir, Rosing, Gynning, Alex/Calle Shulman/Katrin, Meral och Alex.
Egentligen så jävla sjuk.

Blondin-skit-bella är bara en fejk. Enda anledningen till att krogar/resturanger och olika slags kändisfester vill ha henne med är för att det själva ska kunna tjäna på det. Dom vill ha med henne på massa bilder för att kunna locka folk. Hon tror att hon är så jävla politiskt insatt att hon ska kunna göra någon skillnad. Men att ljuga i bloggen om både det ena och det andra går tydligen bra. Bruden är 18 år och tjänar 90 000 kr i månaden, på att skriva allt mellan låtsasvåldtäckter till hennes H&M kläder.

Denna helg har gårr åt att bara prata om sex, och då menar jag bar sex. Alltifrån min svarta kuk till hur man ritar en riktigt fin fitta. För vissa som inte kunde måla var detta riktigt underhållande. Igår när jag och min homie skulle gå ut och röka så är det första jag ser utanför min dörr, en sprängfylld kondom som är fastfrusen. Haha fy fan.
Det som var roligt var att det var jag som fick 3 ragg i helgen, haha


Jag saknar min P:)


Pusslusss

fuckme

Idol är överskatat. Det är bara för alla är så jävla mediakåta. Iofs är Kevin helt ok.
Men resten är bara för att tjäna pengar så att stackars svenskar sitter hemma på en fredagskväll och looosar bort sin tid på att se några fuckers sjunger så illa och sedan tjuter för att de har åkt ut, eller att Katrin Z ger dom en nice pik.

Idag har jag pluggar till tentan. det gick sådär. Tack Sandra för all hjälp:)

Jag längtar tills Onsdag:) Det ska bli en trevlig kväll. Vi ska käka här hemma, dricka bål, och vin sedan ska vi ut på äventyr:) Snart fyller this niiigah 22 år, och det firas like hell:D

Med detta inlägg slutar jag med ett citat:
Man kan aldrig slicka en fitta torr.

Pussluss

Horny lalala horny..lalala

Jag är så sjukt trött. Bekännelser och vodka igårkväll. Ändå var det mysigt. Annat sällskap och en helskön blandning.
Var ändå inte så glad på att nyckeln slutade att fungera. Men det löste sig under dagen iaf:) Grymt skönt.

Hemma hade dom tydligen enligt Sussi fått lite snö, det var ju roligt. Just nu är det -8 här uppe, så jag är strax döende.
Negern som inte tålde kylan, är en bra titel på min nya bok som jag funderar på att släppa till våren, haha..
Jag har faktiskt inte så mycket att tillägga nu. Jag är lite utmattad efter att ha pluggat hela dagen. Mycket trött och ändå kändes det inte som om jag fick så mycket gjort. Har två tunga delar kvar att göra imorgon. Fy fan.

Ikväll ska jag äta detta:

Cut that whore-chicken up;)

Nu ska jag handla cigg och sedan ska jag duscha:)


Pusslussssss


och tack för all hjälp idag, med tentan, och igår

:)

shalaaaalala..niiiiiigg*h

Idag var det en utav de värsta dagar. Inte nog med att jag är sjukt bakis så fick jag komlp. på min tenta. Det suger verkligen. Så på dagen var jag gråtfärdig men life is a bitch right?
Nu sitter jag här hemma och lyssnar på "Lugna favoriter" och fantiserar om vilket sorgligt och patetiskt liv dom som sjunger alla dessa tjutlåtar har. Då är min dag ganska mycket bättre. =)

Idag har det hänt lika lite som i Sahara. Kärlekslivet här uppe är ungefär lika dött som på Antarktis och ekonomin är körd i botten. Jag har ungefär 25 kr kvar, och en hyra på 3700 och ett lån på 4500 ligger i topp. Tur att jag har en underbar mamma som alltid ställer upp. Och en ännu mer givmild daddy=)
Jag läste i en artikel nu på nätet att dom har gjort en undersökning att 35 % av männen vill förstora deras penis. Vilken självkänsla. 35 % är ju en ganska stor del. Det är synd att alla inte har en black cook=)

Jag ska berätta lite om gårdagen. Jag and my homie satt och drack lite glögg vilket resulterade i att jag klockan 03.30 tog min sista snaps:) Det var riktigt gott och idag försov jag mig på föreläsningen. Tydligen var den shittråkig så jag missade inget. Imorgon ska jag verkligen plugga, hela helgen. Det ska bli funny:)

Jaha vad har annars hänt i världen? Rönneby mannen blev frikänd, med att betala skadestånd. Vad ska man säga? Jag tycker det var bra att dom inte fällde honom för dråp eller mord. Även om han nu dödade en människa. 
Linda Rosing ska göra ett dejtingprogram. Hon är numera osams med Gynning och hennes ex Kleerup.
Kul world.

Tack Sussi, för fina kommentarer. Saknar mitt jobb, men håll i er. Till julen kommer negern hem, och gör stan osäker;)

Tattoooooo

Brandy är tillbaka med en ny låt, rykande het. Jag har alltid gillat hennes musik, sen är det ju en fördel att hon är fruktansvärt sexig.

Jag har varit ute och gått med en vän, och ventilerat om mitt senaste inlägg. Det var skönt, men nu börjar kylan komma på riktigt. I helgen skulle det bli -12 grader. Jag förstår inte riktigt hur jag ska klara det. Jag längtar hem till mammas varma hus, och när jag fryser så kommer hon alltid upp med varm chocklad och en present. Här uppe får man fan inget paket. Inte nog med att jag förätit på på både jävka shit köttbullar och tråkiga fiskpinnar, så har jag fått köldskador;)
Men what the fuck, jag är glad vilket fall:)


Just nu lyssnar jag på KW nya låt, heartless. Fy fan så bra:) Han har gjort så pass grymma låtar på sista tiden, riktigt partylåtar. Iofs så kommer detta bli en ganska lugn helg, eftersom jag ska sitta med en hemtenta:)
Idag somnade jag nästan på föreläsningen, så jag ska lägga mig i min säng och läsa HarryPotter och äta räkmackor:)

Me and my homie;) Denna bild efter Vodka, skumpa, vin och shooot;)

Jävla Storbritanien

I Storbritaninen har två stycken föräldrar slagit ihjäl sitt barn som var nästan 2 år. En dag bröt dom ryggraden av honom. Läkarna skickade hem honom då. Föräldrarna har varit i kontakt med Soc, polis och sjukhus ca 78 gånger.
Det är fan så man bli mörkrädd.
 
"Barnets skador var som efter en bilkrasch." skriver expressen.
Ibland är världen sjuk och det är nu som jag tidigare har sagt, världen borde inskaffa dödsstraff. Skjut dom fittorna.

Jag ska sova lite, blev helt slut efter att ha hört detta.


Pussluss

Wiiierd

Jag fick just ett sms som löd:
Har du någonsin prövat att runka samtidigt som du äter köttfärssås?

Mållös. Vad ska man svara på det? Nej naturligtvis har jag inte gjort det. Ringde genast upp denna skumma människa, men fick då inget svar, så jag antar att personen som skickade måste ha skickat fel eller någon som drev.
Jag börjar bli lite trött så funderar om jag kanske ska göra ngt upppiggande som tex att dricka kaffe, ta en cigg, en dusch och sedan bege mig till detta möte jag tydligen anmält mig till.

Ibland när jag känner mig duktig då anmäler jag mig till en massa saker som verkar vara intressant då. När sedan den dagen kommer så är jag så trött så då ångrar jag bittert att jag var så jävla dum. Men iofs detta möte kan bli relativt intressant.
Nu sitter jag iaf i min ensamhet och lyssnar på fransk rapp, vilket jag uppskattar mycket just nu. En riktigt jävla bra låt, fattar inte ett jävla ord som han sjunger men videon talar ganska mycket. Plus att den är sköön:)
La Mentale heter den:) Annars är min Nightwish skiva ett mycket mycket bra altenativ.

Jag längtar till julen idag. Utanför mitt fönster så snöar det, det är svinkallt och det är mycket mycket is. Hemma hos mamma gick dom fortfarande i sommarjackorna så det blev positivt överaskade att jag frös. Jag finner inte detta det minsta roligt, medans jag är van vid kanske -4 och här uppe är det dubbelt så kallt.



pussluss

I'm feeeeeling so fucking happy right now:)

Jag har alltid förundrats utav själva ordet neger. Varför använder man egentligen det?
Neger betyder slav. Och vad jag vet så är jag ingens slav=)

Idag steg jag upp tidigt, och gick till skolan för att göra klart mitt lilla arbete. Skönt att det är ur världen så imorgon hade jag tänkt att redovisa detta inför min basgrupp. Uppgiften handlade om döden så det var smärtsamt värre att läsa om. Inget direkt som fick mitt psyke att hoppa högt.
Så idag tänkte jag göra i stort sett ingenting. =) Jag ska läsa min Harry Potter och äta kycklingfile.

Tänkte lägga upp lite happyfacesmile bilder.

Amirs fest:)


Lördagen då minnet försvann kl 21.00=)

Oh yeah;)

Jag känner mig relativt pigg idag måste jag säga, Även om det blev kanske lite hårt igår så är jag fullständigt klar i huvudet. Det känns bra.
Satt och pratade med en polare hemifrån idag, och vi diskuterade rasister ochd eras åsikter. Ibland kan jag förstå dom. Faktiskt. En del utav de dom säger, inte deras handlingar. Men kändes bra att ha någon att diskutera med.

Jag är fan på väg tillbaka;)

Imorgon är vi lediga så jag ska till skolan en timme och sitta och plugga. Det ska bli skönt det med, jag tycker att jag pluggar bäst där, och helst själv. Då kan jag köra min lilla schitzogrej och bolla tankar och funderingar med mig själv. Jag tycker oftast att jag får bra svar då.
Här uppe är det kallt, ngt fruktansvärt kallt. Det är så kallt att man inte orkar göra speciellt mycket. Funderingar på semester låter underbart:)

Jag tänker tillbaka på jobbet, jag saknar det ibland. Faktiskt. Nattgruppen var underbar.
Och tack till Sussi för den fina kommentaren i bloggen, det värmde mycket :)

Nej nu jävlar ska jag käka chips och dricka läsk, ta en cigg och förundras i mina tankar hur lustiga vissa människor är.

Pusslussss


The smile is always there, i samband med min vodkaredbull;)

Jaha..

Denna vecka har mest varit ett stor waste of time. Bråk i stort sett hela tiden.
Egentligen orkar jag inte. Men det kanske löser sig, i vissa fall iaf. Eller i de fall som jag själv vill.

Helgen har annars varit underbart rolig. Vi hade "fest" i fredags och igår käkade vi middag. Filmkväll nu, och sen ska jag sova. Uppdateringar och bilder kommer imorgon;)

haha fick ett bra citat av en kär vän hemma, iofs kunde jag koppla in det på andra människor, förutom mig själv
men ganska klockrent

yeah;)

Tungt.

Det har varit en som sagt tung vecka. Jag vet inte egentligen hur jag känner för något längre. Jag försöker hänga med på det mesta som görs, både i skolan och när det gäller familj/privatliv. Ibland fungerar det inte så jävla bra.
Den här veckan har jag inte varit glad, och det är ingens direkt fel. Det är en massa småsaker som jag stör mig på, speciellt inte hos folk i min närhet, utan kanske saker som jag vet att jag själv måste ändra på. På ett sätt så är det så jävla skönt att ha folk omkring mig, men senaste tiden vill jag vara ensam, ensam och sova. läsa och göra saker. Gå långa promenader ensam, även om det är mörkt, kallt och riktigt tråkigt. Och det är inte jag, jag är fan ingen ensammänniska. I vanliga fall klarar jag mig inte ens en timme ensam. Medans ikväll när jag gick hem klockan 21.00 för att sova, och här sitter jag nu vilket fall nästan halv tolv. Det här första helgen på över 2 år som jag tror att jag är ensam.

Jag ska försöka att sova nu. Tog en timmes promenad ikväll, det var skönt att bränna lite fett.

Pussluss

tröttaste

Jag är såå trött, ngt så fruktansvärt trött. Jag vet inte varför, kanske jag behöver en hel veckas egen tid. Bara vara hemma, göra det jag faller mig in att göra. Äta gott, lång promenader, sova och läsa. Men till min egen förskräckelse finns inte det altenativet för mig för tillfället.  Idag började en ny kurs, vilket för första gången på 3 månader verkar intressant. Mycket intressant. Det var ganska mycket att göra i kursen, vilket kan var roligt. Så man inte anser att det blir långtråkigt.
Planering ska jag börja med, imorgon ska jag göra upp en studieplan, för hur jag ska lägga upp tiden till tentorna.:)

Till lunch åt jag en dinkelmacka med kalkon, mozz, pesto, tomat och sallad:) Det var riktigt gott måste jag säga. Ikväll tog jag upp mammas köttgryta. Tyvärr har motionen inte riktigt varit på topp idag så ska försöka ige imorgon. Gå upp kl 08.30 och släppa loss. Nu ska jag strax sova, innan det ska hag duscha och läsa lite av en ny bok som jag lånade.

Imorgon har J tenta, så lycka till. :) Annars ska jag på föreläsning hela dagen och när jag kommer hem ska jag fixa iordning lite. Ska spendera min helg med film och tacokväll, det ska bli riktigt kul:)

Pussluss


Samma smile som vanligt, Saga lika glad hon. Denna gång under Amir's birthday=)


lalakegsba

Ibland blir jag bara så trött på allt, tex den där jävla torktumlaren. Jag hatar att tvätta och speciellt här.
Hemma gick det på ca 2 timmar, men nu får man stå i den där tvättstugan mellan 15-23 för att mina 4 lakan ska kunna bli torra.
Annars ska jag unna mig en fika, jag vet inte vad som menas med nyttigt fika men prata med A om det idag. Han ansåg att en vanlig kaffe var det bästa, och det är det nog men fan det tråkigaste med. Jag ska nog göra på något riktigt gott.

Nu är det ungefär hälften av terminen kvar och jag längtar hem. Det ska bli skönt att kunna åka hem till alla igen. Jobbet saknar jag inte så värst mycket längre. Lönen möjligtvis och några arbetskamrater så klart men annars kan det kvitta.
Jag funderar starkt på om jag ska spendera min nyårsafton i Sthlm, kanske bara över 2 dagar. Det skulle vara så jävla skönt att bara åka bort dit igen. Festa like hell och bara softa.


Happy night.

Historia.

Historien är skriven, Obama har vunnit. Det var länge sedan jag var såhär insatt och lycklig:)

Dagen började iaf bra, fick ett sms 07.00 och sedan var det bara att pallra sig upp. Jag är väl medveten om att jag kommer somna några timmar igen. Men jag valde iaf att ta en promenad i fina Övik:) Kom en bra bit ifrån centrum men gick sedan hem. Sitter nu och tittar på Obamas segertal med gråten i halsen.

Frukost väntar, sedan duschen och en snabbis till skolan. Ska skriva ut våran nya studieguide. Efter det ska jag hem, laga torsk i ugnen och läsa:) Lånade hem lite böcker ifrån bibblan som jag ska läsa, som inte är relaterat till skolan eller någon kurs. Det känns skönt att få koppla av igen och göra det som jag tycker är roligt.

Pussluss


OBAMA-

Just nu pågår Usa valet, jag hoppas verkligen att den kandidat som föredrar en sjukförsäkring istället för rätten att bära vapen vinner. Jag förstår inte att ens Sarah Pallin kom in så djupt i politiken. Iofs kanske jag inte är så insatt i politiken men vem som helst fattar att ta Irans ojla kommer bara gå åt helvete, det finns en hel del andra vägar att gå som tex Ob väljer. Hans väg är kanske lite krånligare och i och med det så kommer bensinen att höjas men det är bättre för miljön. Och lika tur det, för inget körkort har jag.

Jag ska strax gå och se på lite film med resten, sen ska jag följa med Lotta till Harrys. Dom ska fira att deras tenta är klar, så dom ska nog dricka vin. Medans jag enbart ska dricka vatten:) Det ska bli skönt med en vitmånad, utan både alkohol och snabbmat.

Ska hoppa in i duschen nu, och sedan iväg. Skriver senare

Pussluss

Barack Obama

Goodnight now.

Jag svettas som en jävla gris, det känns som om jag börjar att bli sjuk. Jag vill verkligen inte bli sjuk nu tills nya kursen startar på Torsdag. Just nu sitter jag här hemma och försöker gå igenom kurslitteraturen, om vilka böcker jag ska köpa eller om jag bara ska köpa ett kopieringskort. Det kanske är bättre? Och jag tror att jag ska beställa böckerna, det känns som om det blir lite billigare på det sättet:)

På Tisdag gäller det. Go Obama. Jag hoppas verkligen att han vinner, för han verkar ändå ha en hel del saker som han både vill förändra och förbättra. Och ingen skötte väl Usa sämre än B?

Läser lite på aftonbladet, står inget direkt intressant förutom en kvinna som tappade 4,4 kg på 2 veckor? Och vem fan bryr sig undrar jag? Har verkligen inte tidningarna något roligare att skriva om?

Jag ska iaf sova nu, är så trött efter den här veckan som varit.  Jag har laddau upp kvällen med lite filmer och lite frukt.
Imorgon ska jag försöka att ta en lång promenad på morgonen och en på kvällen, ska försöka att gå upp relativit i tid, iaf innan klockan 10. Jag har ett par helt nya byxor som jag ska försöka sälja imorgon på Tradera, så ska försöka få någon att hjälpa mig hur jag ska göra. Byxorna är helt nya, aldrig använt dom, så det känns som om jag verkligen är i behov at pengar och speciellt tills nästa månad. Jag vet inte hur jag ska lösa dethär, kanske måste berätta för mamma egentligen hur det ligger till. Men jag orkar inte med att hon ska vara besviken, även om jag själv säkert skulle må betydligt bättre.

Puss och godnatt:)



Insikt.

Jag sitter här hemma och lyssnar på min nya skiva, som jag fick idag av Sandra. Den var fruktansvärt bra.
Redovisningen idag gick relativt bra, jag är iaf nöjd och glad att den är klar. Kommer kanske få skriva igen lite sen, men det är lugnt.
Fredagen var rolig, det är inte ofta man får bjuda lite på sig själv. Kanske blev det lite väl mycket men kul hade jag. Like hell.
Jag ska börja mitt nyktra liv nu framöver, och det känns skönt. Det känns som om skolan har kommit i andra hand, och det är inte alls bra. Min kropp är helt ur form, och sömnen är helt rubbad. Så jag ska börja iaf med att vara nykter hela November och sedan får vi se. Ska sattsa lite mera på skolan och sedan försöka få tillbaka den relativt bra hälsan jag hade när jag kom hit. Problemet med rökningen ska göras något åt med framöver. Min födelsedag ska jag iaf fira den 12 december med en julsittning, fan vad kul att se fram emot.

Nu kommer snart vintern och det är tur att jag har min nya jacka, så jag slipper att frysa. Det är verkligen skillnad här uppe i Övik än vad det är hemma. Här uppe går graderna ner väldigt fort medans mamma hade det ganska varmr iaf.



Här firar vi Amirs födelsedag, med att först vara hemma hos Zinat och sedan gick de flesta på Kinkynight på klubben Liq...

Nu ska jag fortsätta att städa lite och sedan sova. Föresten så håller jag med A, om att den där Lars ska åka ut ifrån Idol det första han gör, fy fan vilken fjant.


=)
Pussluss

RSS 2.0