Vad fan hände?

Vad fan hände med henne? Jag har ett minne av att hon är osams med Dilba, att hon pissade någonstans på grammisgalan och att det gick åt helvete för henne. Men shit i det, hon var grymt bra!
Come back!



:)

: )*

Shoopa som om du inte behöver några pengar.
Skvallra som om du inte behöver några vänner.
Och knulla som om du blir filmad!


Detta är en liten resume av mitt liv hittils.
/M


Bitterfitta!

Jag är fortfarande lika irriterad på att alla tidningar skriver om MJ. Han är DÖD, i get it!
Nu tror de att han lever, att han rest sig upp, och hans förbannade mamma har fått vårdnaden om alla barn.
Hans ex-fru har stuckit och ingen vet som är mamman till det yngsta barnet, han hade skulder som fan.
Då hade jag med önskat att jag vore död. Just nu önskar jag att alla kunde sluta bete sig som småungar och låtsas att de kände honom.! Visst musiken var ok, för 10 år sedan.

Jag vet en dum jävla brud som sjukskrev sig för att han hade dött. Hon ringde och sa att hon var helt förkrossad och apatisk, hon kunde inte komma och jobba helt enkelt med de äldre när hon visste att han hade dött.
Hade jag varit chef hade jag sparkat ut den där jävla subban, och sett till att hon aldrig fått jobba inom vården igen!

Jag hoppas annars på en lugn natt, där de flesta sover. Jag funderar om jag ska köra en tvätt-natt, så att alla kläder blir rena. Hoppas att dagpersonalen har lämnat lite tvätt så jag har något att underhålla mig med.

Och jag saknar inte övik, inte ett jävla dugg! Det bästa som har hänt mig var att jag fick åka ifrån helvetesstaden.
Men lite folk därifrån saknar man ju:)



Godmrgon!

Då har man sovit fram tills nu, har jobbat 2 nätter och det återstår 1. Känner att natten som kommer säkert kommer att bli jobbig, eftersom jag är shittrött nu! Det ska bli skönt att få lite ledigt, haha 1 dag!

Det har inte hänt så mycket i mitt liv alls. Min blinddejt gick åt helvete, Sthlm var en riktig kaos-resa igen och de flesta pengar är slut! Jag har inte lärt mig speciellt mycket av detta iaf. Kanske att jag borde spara, och aldrig mer dejta någon som jag knappt känner.!

M har tydligen med en dejt ikväll, lyckat!

.'

It's soooo over, i said
But here u are agan!

M.J

Ingen kan väl ha undgått att höra att han är död. Herregud vilket liv för en enda person!
Personligen tycker jag att det går till överdrift, att det hela urartar när vissa människor sjukskriver sig från jobbet eller sitter i tunnelbanan och gråter. Hela shiten känns bara jobbigt.
Han sjöng jättebra och var säkert en jättebra person, men vad fan liksom. Jättesynd är det om hans barn och allt men om jag ska vara ärlig så blev jag mer ledsen när min parabol gick sönder, än när denna nyhet kom.
Och jag tycker det är shittöntigt att skriva på facebook tex "RIP-MJ", det är bara jävla larv!

Läger!

Jag skulle egentligen inte ha åkt med syrran på lägret, men hon bad snällt så vi åkte. Hela bilfärden klagade jag för mig själv när pappa körde för sakta, skulle köpa godis, köpa glass och alla projekt han skulle utföra. När vi kommer fram sitter jag och pratar med Lotta i telen och öppnar dörren, inom 1 min flyger det in 1 geting och 1 flygmyra i bilen så med ett skrik flyger jag ur bilen.

Det hela urartar med att jag inser att ledarna, eller tvp av dem är gay och jag frågar om en utav dem inte vill ha en privat visning av lägret, jag menar, jag måste ju veta allt så att det inte händer syrran något;)
Syrran fattar ju direkt, smart som hon är och erbjuder sig att följa med. Det skulle hon inte ha gjort! Hon ångrade sig efter blicken hon fick av mig;) Rundtur blev det, mysigt! Mamma suckade, eftersom ledaren pratade mest med mig om allt annat, från biljävlar som jag låtsades älska till att vi ska dricka vin i Stockholm ihop!

S: Du är ju för fan hemsk, detta är mitt läger.
M: Vadå? Man måste väl för fan prata, det är t o m så att jag skulle kunna stanna några nätter i urskogen
S: Detta handlar om mig! Det är JAG som ska vara borta nu, och som vanligt lyckas du vända detta till att allt handlar om dig, du stjäl all uppmärksamhet som vanligt, det är bara du, du du och du!
M: Japp!
S: haha älskar dig iaf!

Jag är helt slut! Imorgon blir der mysigt på alla sätt!

:) Daniel the man

Haha vilken diss jag har fått!

Daniel ringer och är allmänt full, jag inser att jag inte riktigt orkar att prata med någon som är full. Nu förstår jag varför ingen svarar när jag ringer i fyllan, det tog alla mina krafter att orka prata med honom i 3 minuter. Han skriker, sjunger, och pratar samtidigt med någon jävla brud, och sedan undrar han om jag kanske vill prata med den "söta" tjejen. Jag undrar då om man missuppfattat min läggning, eller om han bara är allmänt jävla dum!

Imorgon måste jag följa med och lämna syrran på något läger hon ska vara borta på i 2 veckor!
Detta till min förvång kommer som en sorg. Vem ska jag nu ha alla deeptalk med om livet?
Mamma vägrar att erkänna men jag tror att det är ett boot-camp! De får endast prata i sin telefon 35 min/dag. Sen blir det aktiviiteter dygnet om. Syrran säger att det är ett läger för ladys, att bara de rika och snygga får komma dit. Vad svarar man på ett sådant uttalande?


Efter det ska jag se topmodel ifred, spela mariokart och sova! Onsdagen blir spännande, Daniel undrar om jag ska dricka öl och den dumma frågan svarar jag inte på. Iofs så hordrinkar jag gärna öl, men där går gränsen.
Jag ska dricka rosevin och jordgubbar! Där har du ditt svar. Denna gång ska jag komma ihåg att ta lite kort, tyvärr glömde jag bort det senast vi festade ihop. Haha fast jaf är ganska glad att det glömdes bort, även fast jag vet att vissa gärna velat ha sett alla de dirty-pics som skulle ha tagits.

Jag undrar när fan Peter tänker komma hem. Tur att han har bojkottat min blogg, eftersom han enligt sig själv inte riktigt är mogen för sådant. Det tycker jag är bra.! Bra Peter att du efter 25 år insett sanningen om dig själv, även fast jag har vetat och känt den ända sedan vi sov i samma säng på kollot för 9 år sedan;) Grattis gullet!

Godnatt Sweden!

D.D.-

We had a vision in the night.
I was so scared and you held me tight.
It was like we were in black and white
As clear as day, as dark as night

Then the truth became a lie
and there was no longer peace of mind.
Just fear of the unknown and the unkind.

And then when he undressed me
and took by body.
I was resolute to being fine.

And when you say; it has nothing to do, nothing to do with you.

You' re a liar!


happy mid.

Jaha.! Nu då? Fan jag ska jobba! Försöker att intala mig själv att det kommer att bli roligt. Jag ska ju få äta smörgåstårta! Då kommer det bli bra! Det hade underlättat om det regnat, men nej, istället skiner solen som fan. Men man får väl vara glad för alla de andra som festar!

Jag har lust att sjukskriva mig och dricka rosevin med Daniel. Detta går ju såklart inte. Jag vill ju inte göra om samma misstag som förra året. Det svider fortfarande!
Onsdagen blir lite oplanerad, Lotta skulle se om hon var ledig, Daniel ska med iaf:) Sen kanske jag äntlugen har lyckats fixa en dejt i solen, så man slipper känna sig så ensam! Iofs så har jag ju Daniel och Lotta där, men lite spänning behöver jag ha.
Kan vissa andra börja dejta gubbar, kan även jag dejta.!

Grattis M på födelesedagen!

Nästa helg bär det av till Sthlm iaf. Denna helg funderar jag på att den inte ska bli lika dramatisk som sist jag var där.
Innan så tänkte jag att vi kunde slippa allt draama under en jävla kväll. Då var jag iaf skapligt nykter men lyckades ändå fixa en rad dramatiska händelser, så denna gång tänkte jag på ett annat sätt, nu kör jag som fan! Om jag lyckas bli riktigt onykter så blir det nog inte så dramatiskt:)


Ingen kommer väl glömma denna helg. Denna gång var vi hos finnen. Jag pimplade i mig 1 liter rödvin på en timme.
Efter det kom dimman!
Glad midsommar på de som förtjänar det!

pussluss

Hejhej

Det är svårt att vara ödmjuk när man vet att man är bäst!


Alexandra & jag!

Wanna be on top?

Min lillasyster och jag leker topmodel ute! Denna gång var det helt fokus på henne, fick jag jag klara order om från början, annars behövde vi inte leka. Det gäller att slappna av i ansiktet och ha en glöd i ögonen lärde hon mig. Hon skulle skippa allt lipgloss och göra tusen olika poser.  Jag fick vara Miss Alexander och hon skulle vara vinnaren. Hon förbjöd mig att visa någon bild här inne, eftersom hon inte ville att alla fans skulle komma efter henne, och alla fans skulle inte gå igenom mig.! Det gäller att älska sig själv!



Nu har hon återigen tagit mitt badrum! Jag förstår nu varför jag flyttade hemifrån!
Nu väntar Mariokart och därefter lär det bli krig. Mamma har förbjudit oss att spela det, eftersom att sist vi gjorde det slutade det med att jag hade ett bitmärke på armen och hon blödde näsblod!
Syskonkärlek kallar jag det, katastrof enligt mamma!

You don't even know my name

Idag har det inte hänt ett dugg! Jag har sovit hela dagen till 16.00 eftersom jag jobbade inatt.
Jag skickade iväg nykeln till Lina, det är väl det roligaste som hänt! Jag försöker intala mig själv att Bygglov blir bra ikväll, men egentligen hatar jag att se på shiten!

Jag pratar med Lil'kim på msn, jag saknar dig!

Eftersom jag snart får lite pengar så tänker jag köpa upp halva H&M, gå ut och dricka rosevin med Daniel och sedan åka till Sthlm och gå ut på gaybar med blonide. Det är väl det som händer i mitt liv det närmaste. Jag ser på mitt schema att de jävlarna har lagt in mig på de flesta helger, vilket gör mig fruktansvärt arg!
Jag ska även boka biljetter till pride, vilket är ett måste!
Peter befinner sig i sydafrika det helvetet! Förstår att han behöver komma hem till sitt hemland, han måste verkligen sakna alla jävla djur och speciellt värmen. Men snart kommer han tillbaka, då ska vi sola oss på Platå, med varsin öl och jääger:)

Pussluss

.-.!

But what use of flowers in the morning,when the garden they should grow in is not mine?
And what use is sunshine if I'm crying?
And my falling tears are mingled with the wine!

give me food

På Fredag fyller M år. Jag hade gärna velat fira detta med honom men tyvärr går inte det.
Haha jag försökte att ha världens deeptalk inatt med honom via sms, tyvärr funkade inte det när en viss någon inte är alls lika djup som jag är.

Jag saknar norrland lite. Jag saknar att tjafsa med S om saker och ting, jag saknar mitt lilla "rum" som jag alltid försökte städa, jag saknar att bara gå 10 min till Lil'kim och spela musik för Olles. Jag saknar t o m mina försök till att komma på ursäkter till att jag alltid är sen i skolan. Jag saknar spänningen med att sitta på en tenta, att veta om man inte klarar den eller om man klarar den, själva ovisheten.
Hösten kommer väl sen, det lär bli intressant! Jag undrar hur det blev med utlandspraktiken?

Sthlm.!

Efter att ha varit ute med Lotta eller iaf på förfest och att ha träffat Daniel kände jag mig en aning sliten på Lördag morgonen. Sliten efter 2 timmars deeptalk med Daniel. Tyvärr blir det ofta så att jag blir högljud och även han. Tyvärr inträffade detta på tåget när jag står med en flaska rose och skriker till en stackars kille; Spread ya legs hoe!
Detta gjorde han med ett stort leende, och det var så jag äntligen fick sitta på tåget!
Jag var inte sådär bakis eller hade ångest utan jag var mest trött. Efter lite velande fram och tillbaka så bestämde jag mig iaf för att åka till Sthlm.
Det blev helt crzy med alla bussar, tåg och skumma folk! Tessan hjälpte till på alla sätt, så det kändes skönt!
Jag kom iaf på pendeln och åkte även med fel buss. Tur att busscha var gay, och jävligt trevlig så han körde mig till den rätta bussen och därefter började festen!
Elinor och jag begav oss senare och efter mera glas vin till gaystället. Det var sjukt roligt!
Vi drack, drack och rökte. Medans Elinor hade en dejt med en gaykille på toan gick jag runt och solade i all uppmärksamhet jag fick. Jag mådde som en kung!
Elinor åkte därefter hem kl 04, medans jag gjorde upp andra planer. Tyvärr regnade det, men slutplanen lyckades jag med iaf! Jag tror jag sov 2 timmar den morgonen!

Söndagen var kanske inte den roligaste, jag satt på en buss, gråtfärdig och med jordens ångest! Somnade iofs tidigt och ikväll ska jag jobba! Pratade med Lotta igår och jag trodde det skulle kännas som sist, men faktiskt inte sådär.
Klart det är illa, men inte så illa som jag förväntade mig.

Dagen idag består av lax, topmodel, Daniel och jobbet! Jävla mysigt.

Here we fucking go!


Ikväll kör vi! Lotta har lovat att ta med kameran. Kameran får bli vårat enda minne imorgon!
Party like a rockstar som Lil'kim brukar säga!
<3

My sister is----

Jag fick mitt schema idag, så jag är ganska nöjd! Nu sitter jag och bokar in min resa till Sthlm & pride. Det ska bli fruktansvärt roligt tycker jag:)

Jag satt och pratade med min syster idag om ansvar samtidigt som hon serverade mig rostade mackor med korv. Hon är ungefär som jag, att hon kan prata seriöst om en sak, sen plötsligt slänga in ngt urdumt om en helt annan sak.
Mi är jag, och MA är hon.

MI: Mhm
MA: Asssååå jag har blivit tvingad av mamma att gå på den där jävla träslöjden. Gjorde du det i skolan?
MI: hahaha vad fan tror du? Rektorn tyckte det var fantastiskt lustigt att jag varje tisdag kl 08 försov mig 2 timmar
MA: aha, du skolkade? Assså min naglar blir helt förstörda
MI: Mhhhmmmm i know. Men du får inte börja skolka, försök att fixa det.
MA: Ja nu är det ganska roligt, jag håller på att göra en stor spegel, bra va? Då kan jag beundra mig själv hela tiden på dygnet.

Vad fan hände känner jag? Vad hände med min lille bäbbe som tjöt för allt och alltid ville sova brevid mig?
Nu är hon vuxen! En så pass vuxen kvinna att pappa beslutade sig för att köpa en 1000 kronors klänning till henne.
Hon är smart min lillasyster, och speciellt till pappa som aldrig säger nej till något.
Tur att jag är mammas pojke!

War!

Jag sov i 12 timmar. Min lillasyster har låst in sig i badrummet i 2 timmar.
Kriget är redan igång!

Homi.!

Lång dag. Sa farväl till Sandra och resten imorse! Detta slutade med att jag tjöt i bussen säkert en timme.
Detta innan en unge smulade sönder mina cigg, så då grät jag ännu mera.
Bilder och lite spnt kommer imorgon.

Jag trodde att jag höll på att dö diag i Sthlm. Jag tyckte att jag såg dig ligga på gatan, så jag tänkte;
 eh va fan, jag går fram och säger hej. Men precis när jag kommer fram plockar hundens husse upp shiten!

Nu, godnatt! Nu ska jag sova, tänka på Eskil och lil'kim. Laman är döende, tyvärr:(



Örnsköldsvik Jan-Juni 2009!

Nu är sommaren här och jag ska snart åka hem igen. Det blir en srglig helg
Jag kommer att sakna de flesta. Även om det har varit tjafs så kommer det att bli tomt.
Idag ska jag säga hejdå till älskling, vi ska ut och äta middag på berget. Imorgon ska jag säga hejdå till Lil'kim.
Känslorus!
Januari-jun 2009! <3
















fy

Skrattretande! Vad lite folk har att göra numera!
Men jag är inte dum! Jag kan lägga ihop två och två!
Mer än många anar.

Tack min vän, för en fin kväll i hamnen och parken!
<3

RSS 2.0