Fuck.

Jag är vid bristningsgränsen av vad jag klarar av. Igår blev det fest, och när jag säger att jag ska ta det lugnt, blir det tydligen tvärtom. Nu vet alla i hela Linköping och spec på Harrys, vilken liten neger som shakar loss bäst till både Paradiso- Bailando och Arash- Boro-boro. Jag tror att både mina höfter och huvud kommer att sprängas.
Aldrig igen finns det visst uttryck man säger...

Vad får man se när man vaknar? Man går in på en utav sina bästa kompisar blogg, där det står;
denna lilla rackartusss kan inte låta bli spriten, jag får hjälpa honom. men det är ju det som vännner är till för, somliga gånger kan han inte gå, då får jag vara hans tredje ben 

Jo men eller hur? Haha, jag skulle kunna dra exakt vad Daniel sagt och gjort på fyllan. Den där tjejen på festen tex, eller om jag säger 12 år. =)
I förrgår ringde X för att få hjälp med skolan, eller hjälp och hjälp. Höra min åsikt. Måste erkänna att hon är shitduktig med att uttrycka sig, och komma på bra saker som hon ska skriva om. Jag är stolt.

Bilder kommer en annan dag




Pusssss

Wow...

Det blev ganska sent igår, och efter att vi delat på 4 vinflaskor så kände jag att det var nog. Så jävla trött idag.
Försöker desperat städa lite här hemma, men hur jag än gör så ser det lika dirty ut iaf. Lägenheten består nu utav packlådor och en massa shit egentligen som jag ska slänga. Ussh kan man bli tröttare?
Idag lyser solen ute och jag har stängt in mig bakom min dator. Just nu sitter jag och lyssnar på The voice, där dom pratar med Linda Rosing. Ganska intressant.

Ikväll blir det lite fest, men tror jag ska ta det ganska lugnt, som jag känner nu..=)

Petra/jag


Johan efter x antal glas vin


En sjuk/full Matilda och en glad Johan




Pusssssss

The autumn.

Nu kommer den inte så efterlängtade hösten till vårat land. Många människor blir neråt och det är inte så konstigt. Snart kommer ljuset att försvinna, och ersätts med mörker. Ändå har vi lite tur som bor ganska långt ner i landet, uppe i Norrland är det mörkt typ dygnet om. Och dit ska jag flytta, hur fan ska det gå?
Jag hatar den där jävla hösten, med alla dessa gula löv, regn och blåst. Men sedan kommer äntligen vintern som jag älskar. Jag är en 100 % vintermännika, delvis eftersom årets viktigaste dag kommer då, nämligen min födelsedag och jag gillar känslan av att allt det som har varit fint, är ersatt med bara snö. Iofs så är det mörker då med på vintern, men inte på samma sätt, för snön lyser upp ganska mycket. Plus att julen och nyåret är fruktansvärt trevligt.
Den enda saken som är bra med hösten, det är att den 3 Oktober fyller X år. Det måste ju firas.

Om två dagar flyttar jag. Den ångest som legat någonstans där inne börjar komma till ytan. Jag vill verkligen inte flytta nu. Jag går omkring här hemma och tänker; Tänk om..tänk om..tänk om.."
Jag vet att man inte ska tänka på det sättet, men jag antar det kommer utav sig själv. Det värsta som finns är tanken på om jag inte lär känna någon. Ensam i nästan 4 år. Det är ungefär lika fucking kul som döden.
X har lovat att komma upp, och jag ska verkligen försöka att komma ner så ofta som möjligt. Ett altenativ är ju att vi kan fira nyår ihop. Jag lovar er, man kan verkligen inte få en bättre vän än X.

Just nu känner jag inte för något alls. Kan lika gärna gå och lägga mig. Jag fattar inte att mitt humör pendlar så mycket. Ibland kan jag vara shitglad, överdrivet glad typ nästan hysteriskt. Sedan efter kanske 1 timme så kan jag bli så trött på allt, ledsen och arg. Men jag antar att bara jag får ta mitt mörker-bad och 4 glas vin så kommer jag igång:)

And when the rain begins to fall.....


Pusssssss

Daniels bravader ! =)

Har fått veta i alla detaljer vad som egentligen hände med Daniel och den där bruden=)
Det var lite skoj att höra måste jag säga. NU återstår bara att berätta vad som berättades hemms hos Benja..den där kvällen=) Me love this..=)
Det som inte är lika roligt, är att han hotar att berätta vad som hände och vad jag tydligen sagt den där Torsdagen som jag bara vill glömma. Så jag antar vi på ngt sjukt sätt sitter i samma båt. En arbetskamrat ringde mig igår;
Fy fan Micke, vad full du var på Torsdagen, du verkade festa loss riktigt
Thank you.
 Daniel och jag kom iaf fram till att X har säkert jordens sämsta lokalsinne. Fast det visste jag ju sedan länge:)
X har blivit jävligt duktig på att läsa, hon satsar högt vilket jag tycker är bra. Hellre att man satsar högt än för lågt. För vem vill egentligen bara ha ett Godkänt, när man kan kan lägga ner lite extra tid med att på Mycket väl Godkänt? :)

Idag ska jag, Petra och Johan dricka vin.


Pusss

Movie.

Såg filmen Awake igår, måste varit Jessica Albas sämsta film. Långtråkig och helt utan mening. Ussh.
Igår hände det en rolig sak, jag blev nekad att handla på systemet, anledningen var att hon i kassan tyckte att jag köpte för mycket. Två boxar vin och 5 cider, hon tyckte det var omöjligt att jag kunde dricka det ensam på en kväll. Fattar inte riktigt mig på hur hon tänkte, så jag fick byta ut boxarna mot flaskor.
Mamma och syrran var här och packade igår, det var ganska roligt. Slängde ungefär hälften av alla kläder, som jag inte använder längre. Ikväll ska P.L och jag dricka vin, det ska bli gött=)

Jag har somnat så sent många kvällar i rad men ändå vaknar jag så tidigt. Det känns skumt för då är jag så pass trött att jag somnar på eftermiddagen,måste ändra på det där tror jag.

Nu ska jag iaf äta köttbullar som farmor gjort=)


Pusss

Frozen.

Jag sitter hemma och lyssnar på Akon's nya låt Frozen. Den är riktigt bra. Har alltid gillat Akon's låtar på ngt sätt.
Snart ska jag åka in till stan, fika och gå till systemet. Det ska bli skönt att komma ifrån allt jobb här hemma. Har packat ner det mesta, och ikväll kommer mamma och syrran för att hjälpa mig att packa ner allt porslin.

Somnade igår framför en shitdålig film. Samma stuk på de flesta filmer på 3:an nu för tiden, alltid 00.20. Handlar om ett virus som gör människor kontsiga, typ köttätande. Det funkar att se som en slappfilm.
Just nu är iaf favoriten Surface, en riktigt bra serie. Spännande, och msytisk.

Bästa serien...

Snart hade jag tänkt att ta ett långt bad och sedan göra mig klar.



Pussss

Sms.

Jag fick ett sms utav någon, att nu var tyskan gripen och att man skulle hedra barnens minne genom att tända ett ljus i fönstret, samtidigt skicka sms vidare så klart. Jag undrar egenligen vem som skapar dessa sms, vem som kommer på en sådan sak. Och känslig som jag är så tände jag ju ett ljus i mitt köksfönster så klart. Jag tänker alltid såhär;
"Tänk den dagen jag dör, och förhoppningsvis träffar den/de som skapade mig, då har jag iaf gjort en bra sak"
Tycker fan det är sorgligt, att det tog sådan tid för de att fälla henne. Även om hon nu får fängelse, eller psykvård så kommer hon komma ut om ett antal år. Jag förstår inte för mitt liv att man vågar släppa ut en sådan människa. När man har slagit ihjäl två barn, då tycker jag att man förlorat sin egen rätt till ett liv.

Jag hade iaf tänkt att titta på film om en timme och ta ett långt bad nu. Det ska bli skönt.

Här är jag, om 7 kg...=)

lalalala..

Daniel var med mig och käkade, en fett dyr middag. 90 kr för lite kött, och knappt några grönsaker.
Iaf så har jag äntligen tvättat, och det tog mig mellan 13.00-19.00, så har sprungit mellan tvättstugan och sängen hela dagen.

L och jag ska ta en öl förhoppningsvis i Linköping på Torsdag, hoppas det blir roligt. På fredag ska jag och Daniel ut på krogen. Det lär nog bli roligt. Sedan på Lördsag kl 05.00 ska jag och mamma åka 80 mil med alla mina saker. Det kommer väl kännas lite sådär efter två utekvällar.
Morgondagen ser inte spec svår ut, ska jobba mina tre sista timmar. Sedan ska jag in till the town och handla lite vin och bärs. Mamma kommer på kvällen och hjälper mig att packa ner allt det sista innan fredag.

It's dark and my heart is pounding.
I'm sinking down into a pool of passion.
There's laughter as i drown like so many lost before me.
Damned by lust and gone to hell.
And then I look into your eyes and something melts.
I shake inside and cool water washes me all over.
Washes me away
and still I'm drowning


Äntligen!

Äntligen har de fattat. Tyskan är skyldig till dubbelmord, det var iaf en bra sak som hänt. Någon slags gläjde mitt i sorgen.
Nu har jag iaf jobbat, min chef tyckte fast min brukare inte var hemma under dagen, kunde jag gå dit och städa. =)
Hemma igen och jag har äntligen tagit hand om tvätten, eller håller på. Jag räknade att jag ungefär skulle behöva tvätta nio stycken maskiner, så tvätten har legat i ett jävla hörn. Men nu ska jag äntligen få tvätta. Många tycker det är shittråkigt att tvätta, men när man väl kommer igång sen tycker jag faktiskt det är ganska roligt.
Nu sitter jag här hemma och lyssnar på; Inatt jg drömde. Jag vet inte riktigt varför, men när jag gick ute för en stund sedan i ösregn så kom den låten bara upp i mitt huvud. Sjukt egentligen, tror jag måste varit kanske 10 år senaste gången jag hörde låten. Men den är ganska nice.

Igår jobbade jag, det var ganska kul när nattpersonalen kom. Kommer sakna de flesta. Jag har köpt glass för att fira till mig själv:) X var inte i skolan idag, jag fattade nog kanske fel hur hon skulle plugga, om det var distans eller om det var i skolan. Måste nog ringa och kolla.






Pusssss


Dreamplace

Har äntligen hittat mitt drömställe att bo. Lidingö ska jag bosätta mig i när jag är klar med Socionomutbildningen. It's my dream. Gärna med en tjej och en hund.

Ungefär såhär hade jag tänkt att våran matsal ska se ut=)


Nej nu måste jag iväg till konsum, för att inhandla lite grönsaker och frukt. Min nutrilett börjar ta slut och idag när jag skulle packa ner en relativt fin jacka, kunde jag inte knäppa knappen. Tack för de 2000 kr jag slängde ut på den jackan. Får egentligen skylla mig själv, antar att det var resultatet av alla kolhydrater denna sommar kommit med. Nu är det slut med det.
Ringde till X föresten, det hade gått bra i skolan, skönt.


Pussss

Felon.

Har precis sett en film, Felon. En utav de bästa filmerna jag sett. Handlar om en familjepappa som får inbrott i sitt hem, och råkar döda tjuven. Han anklagas då för mord och sätts i fängelse. En riktigt bra film.
Annars har det inte hänt ngt överdrivet roligt, min lägenhet ser ut like a fucking mess. Har börjat packa ner nästan alla kläder, och satt upp mig på en tvättid imorgon. Böcker, filmer och liknande ska hem till mamma.

Nu är det bara 3 timmar kvar tills jag ska jobba, vilket jag inte alls längtar till.

Skriver sen


Pusss

A new day has come.

Idag börjar X i sin skola. Det kommer säkert att gå shitbra. Skönt att hon får tillbaka sin studievana. Och idag ska jag jobba min sista kväll, det känns skönt. Jag hatar att jobba kväll, det är mycket skönare att jobba natt.
Fick min lön som sagt, 9000 kr. Dom satt skönt, ungefär tills för 1 timme sen efter jag betalat mina räknigar. Sen var de pengarna nästan slut. Tur för mig att jag får lön igen på Onsdag, hoppas på 12000 kr. Iofs så kommer jag sätta in 5000 kr av dom, på mitt sparandekonto, så att jag kan sakta men säkert kan dela upp dom fram till jul.
Det blir inte så mycket pengar i månaden sen, när jag pluggar. 7400 kr ungefär kommer jag att få in. Jag hoppas på att jag kan få bostadsbidrag.

Idag så pumpar sterion 2 nya låtar, riktigt bra låtar.
Sam Sparro - Black & Gold
Little Jackie - The World Should Revolve Around Me

Så vad ska man göra fram tills 17.00? För tillfället ska jag ner och köpa cigg och kanske packa lite.


Pussss

Changes.

Nu är det en såndär deppkväll verkligen. Just nu hade sällskap uppskattats.
En trevlig stund hade jag iaf förut, Daniel, P och jag åt pizza. Kände verkligen att jag behövde det. Det var inte det nyttigaste jag ätit men va fan? Idag orkar jag inte ens bry mig om det. Kanske kommer igång imorgon igen, vi får se.

Jag har 3 stycken "kändisbloggar" som jag läser tre gånger om dagen, På ett sjukt sätt så känns det som om man verkligen känner de människorna. Läste i tidningen idag att Linda Rosing tjänade miljoner på hennes blogg. Det måste kännas skönt för henne, för vem hade inte egentligem velat det? Nu sitter jag framför datan och lyssnar på 9 crimes. Det är nog den enda låt, som jag hört i snart 2 år varje gn jag känner mig nere, som fortfarande funkar. Jag fullkomligt älskar den här låten. Den får mig att känna mig en aning bättre. För att känns mig ändå bättre köpte jag en läsk.

It's the wrong kind of place to be cheating on you.
It's the wrong time,she's pulling me through.
It's a small crime and I've got no excuse

Det ska bli underbart skönt att sova. Fan så skönt det ska bli, imorgon är det en ny dag

X kollar på sin film, den kan hon behöva. Kul att hennes mobil fungerar igen. Jag gillade den där känslan att ha någon som är orolig för mig, och att skylla på att man är mamma funkar inte darling, sorry=)
Lika bra att säga som det är, att du fullstädnigt avgudar mig och att du knappast kan andas utan mig..
It's ok=)


Pussss

I'm fucking dying.

Klockan är ju 17:22, och jag har knappt stigit upp ur sängen. Har inte orkat att duscha, eller städa bort ett antal vinglas, en krossad vinflaska eller fyllematen. Här hemma ser det med andra ord ut som ett helvete. Borstat tänderna har jag gjort. Det blev Harrys igår, det var trevligt. Idag luktar jag en blandning mellan vanilj, redbull och vin. Inte så värst trevligt så ska ta en lång, varm dusch. Egentligten borde jag börja packa, men vem orkar egentligen? Stackars Daniel fick följa mig hem igårkväll. Jag antár det kommer komma en helt annan verision av det i hans blogg, men så var sanningen. Jag hade tråkigt och ville ha en rökkompis. Iofs så var han inte pigg på detta, 03.45 på morgonen. Men det var bara att stiga upp, tyckte jag.

Igår på harrys hände något märkligt, helt plötsligt ligger det 4 personer på golvet och utan att fatta ett dugg, ligger jag brevid. Någon ramlade tydligen, och råkade i detta fall dra med mig och 3 st andra. Så där låg jag, och smidig som jag är fattade jag först inte att jag låg där, utan låg kvar tills någon muslig, utländsk kille bär upp mig. Det var ju iofs snällt, på golvet låg även 2 st krossade glas, men inte mitt. Mina glas håller jag lika hårt i som livet själv.

Blev shitbilder igår, jag ser ut som en blanding mellan en tjockis och retarad. Sen var det så mörkt med.

Med mina vodka-redbull


.....efter 5 stycken


Nyvaken-bakis

Har tittat på två stycken filmer, och weeds. Den ena filmen var om en kineskille som önskade sig en massa. Den var så jävla dålig att jag inte ens kunde somna till den. Då är det illa. Sedan såg jag på en film som hette; Into the wild. Den var inte heller så mycket att se, iofs så dog han i slutet. Jag måste säga emot Daniel om att 10 000 BC är faktiskt riktigt bra. Jag älskade varje scen, och även om det kanske inte alltid var så välgjort, så hade filmen ändå good-feeling nästan hela tiden. Storyn var grymt bra.

Även om gårdagens bilder blev shit, så slår inget bilden på mig och X i Göteborg. Shitfin. Inatt var hon orolig och ringde like a fucking stalker all morning. Me love=)


Pusss

Uuuuft

A life of sanity and dignity,you know it takes two.
And what's the use in being a millionaire if I can't have you?
I wanna buy you a home.I'll pay your friends if you're feeling alone
The pain of losing a girl like you it's a bigger cost than paying your dues.

You say i never go for little and i always need more.
And you're a thousand dollar playboy that I just can't afford
But i guess you got me. You got me hanging around for too long
I don't wanna stop it.I bought you a life and it's with me you belong.


Nu dricker jag vin, me love


Pusssss

I can buy you.

Nu sitter jag här hemma hos mamma. Har inte så mycket för mig. Min kära lillasyster har gjort ett tappert försök att klippa mig. Istället för att se ut ett troll ser jag istället ut som en 5 åring. Iofs så fixar jag till det med mitt Björn Axen vax.

Bilder kommer imorgon...

Nu ska jag åka hem, och göra mig iordning. Har köpt en vin flaska och några alkoläsk som jag hade tänkt att smälla i mig inom loppet av några timmar. Ett antal groggar på Harrys blir det säkert med.
X och jag tänker samma på en grej vi diskuterat. Även om vi nu anses som vuxna, så tycker vi båda att det fortfarande kan vara skönt att bli sådär jävla fucking full man blev när man var mindre. Älskar den känslan på dansgolvet, när man loooosat all kontroll och bara shakar.

Skriver snart




Puss

meeeee loveeeeeeeeeeeee



+


Me love.


Nu sitter jag och väntar på att min potatis och kyckling ska bli klar. Jag är inte på ngt spec partyhumör vilket är konstigt. Jag som aldrig bangat på fest under mina 23 år. Men idag känns det tungt. Imorgon hoppas jag att det blir fint väder, iallafall uppehåll. Får se lite vad man ska ha på sig imorgon, det blir en senare fråga.


puss

H&M

Dagen idag har bestått utav; Skagenröra, rökt lax, cola och ciggaretter. Inte spec sunt men så skönt.
Jag funderat på om jag ska sova en liten stund, det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig igår. Somnade vid 04.00, och sedan började jag jobba idag klockan 11. Så är ganska slut.

Måste gå ner till affären för att hämta mera packlådor. En ganska bra sysselsättning nu när man är ledig.  Jag har bestämt mig för att inte ta med mig alla kläder när jag flyttar. Har så jävla mycket kläder som jag knappt använder. Många tröjor använder jag på fritiden för att det är så fucking tråkigt att handla vardagskläder. Egentligen är det vad jag behöver,
Har ganska mycket "gå-ut-och-festa-kläder" . Så därför passade jag på att kika in på H&M's sida.

Och så här blev resultatet





900 kr kostade detta tillsammans.

Jag måste ta tag i tvätten.
Det är det tråkigaste jag vet, men nu är det dags. Likadant med städningen. Här hemma ser det förjävligt ut. Imorgon ska jag hem till mamma, så tar nog med tvätten hem, så jag kan tvätta den där.
Daniel ska på fest ikväll, fan vad roligt. X ska kolla på sex and the city filmen. Och jag då?
Åter igen funderar jag på vad fan jag ska göra?


Puss





I'm hot, you're hot, why not=)

Daniel och jag har precis suttit och diskuterat Linda Rosing. Här sitter jag och försöker få kontakt, men det verkar lite svårt. Har iaf skrivit ett inlägg till hennes blogg, får se om hon nappar;) Var kanske inte spec lyxigt inlägg, men iaf ärligt.
Daniel tyckte jag skulle skriva; I'm hot, you're hot. Man får ta ett steg i taget=)

Idag har det regnat, känns liksom meningslöst att ena hitta på något. Fruktansvärt trött måste jag säga. Har varit uppe på jobbet en sväng, för att säga hejdå, Kändes ändå lite sorgligt¨måste jag säga. Men det ska bli roligt iaf.

Igår fick jag en bra teori om livet av en arbetskamrat. En teori som knäcker det mesta om Gud, och allt sådant. NU säger jag inte att detta är sant, men man vet ju aldrig. Egentligen kan inte veta till 100 %, men man får ju tro. Hon sa iaf att hennes kille trodde såhär:

Vi människor kan expremnintera med olika saker, tex djur, baciller. Det är så det är med oss med. Vi blev satta här på jorden för att se hur vi klarade olika saker. Vi blev satta här utav en högre makt, och hela tiden gav dom oss saker för att se hur vi klarade det. Tex pesten, Spetälska, HIV, Adis, fetma..alla såna där problem.

Ganska coool=)

X är ledsen, hennes nagel har gått av. Oj oj..Sen har hon tränat magen ikväll. Hon lär vinna vadet. Jag tränar magen genom att äta=)

Godnatt


puss

Fuck you, fuck you very much.

Jag gillar den låten, Klockren.
Lily Allen- Fuck you very much

Jag kan ju erkänna att jag är ganska lättskrämd, men inatt tog priset. Jag har aldrig varit så pass rädd som inatt. Det är skönt att det var sista natten. Har inte kunnat sova alls idag, vaknade hela tiden om och om igen. Vikten att behöva sova, förstår bara folk som jobbar natt. Många tror att det bara är att gå och lägga sig igen. Så är det inte, är man väl vaken är det riktigt svårt att somna om. Men lägger mig relativit tidigt ikväll.

Har ganska mycket att göra idag, och fick min lönespec ifrån det andra jobbet, där jag jobbar dagtid. 9000 kr.
Thank you, säger jag.
Det var en riktigt bra lön, eftersom innan fick jag kanske ut, 3000-4000 därifrån men denna månad fick jag en höjdarlön. Känns verkligen som om jag behöver de där pengarna nu. Mamma och jag har gjort en budget, som känns helt ok.

Jag ska snart in i dushen, och göra mig iordning. Måste se till att klippa mig, ser ut som ett fucking troll.

Idag ska jag ha på mig följande;


Vita jeans ifrån JC


Stickad polotröja, ifrån Filipa K

Jag är fan gudomlig.


X är inte hemma :(



Pusssss

Weetsex

När jag för en gångs skulle, försökte att vara duktig genom att gå på ett personalmöte, så hade jag tagit fel dag. Har stressat som en jude hel i onödan. Tyckte att jag gjorde mig så fin, men men=)
I can shine anytime.

Nu ska jag iaf jobba natt, så nu behöver jag inte göra mig spec fin. Imorgon ska jag köpa en ny rakhuvel, har skärt mig ett stor jack, så det svider like hell. Yeah.
Min blogg kommer att bli mycket fin nu, enligt Daniel. Får hoppas det. 

Imorgon kommer ska jag;
[ Börja skänka bort en massa kläder som jag inte behöver ha när jag flyttar, såna jag inte använder
[ Till mamma som ska laga min Filipa K tröja
[ Storhandla med jobbet
[ Systembolaget
[Städa och möjligtvis tvätta



Min nya Loco-tröja. Gooosh, hot. Tillsammans med Diesel jeans.

Nu väntar jag på att X ska ringa, och säga godnatt. Hon ska på mammaträff imorgon, riktigt grymt skönt. Nu får jag äntligen sova ut. Hon fuskade idag med sin gympa=)


Bastanak

Jag är fan trött asså. Jag har ju jobbat inatt, och det första jag tänkte var när första larmet kom;
Nej fy fan, jag orkar inte. Det här vill jag verkligen inte jobba med längre.
På ett sätt är det bra att man känner på sig det själv, det finns en massa dagpersonal som gått för länge, har en fittig attityd, och inte ens själva märker det. När man bli irriterad på de gamla, har man jobbat för länge. Det är ju knappast deras fel att jag är trött. Tur att detta är sista natten, det enda jag kommer sakna, är två st boende och hela nattgruppen.
Fuck resten.

Har iaf hunnit smälla i mig 3 godis bitar, och 2 st knäcke med lax. Det var riktigt gott. Egentligen ska man äta innan man somnar på morgonen, efter att ha jobbat men jag orkade fan inte. Jag gick in och läste min mejl, jag hade fått tre stycken. Det ena var om jag köpa Viagra på ett säkert sätt, nej tack. Det andra var ifall jag ville köpa droger, mediciner. Det sista var att jag tydligen hade fått 3000 poäng hos H&M. Vad nu det betyder? Har beställt mina kläder, men det verar dröja.

X var gullig idag och skrev om mig i sin blogg. Hon ringde bara 1 gn när jag sov, vilket är otroligt. Jag måste verkligen vara mycket älskad och eftertraktad. Hon har väldigt roligt åt att jag börjar bli vithårig och gammal. Nästan så att jag är tjutfärdig. Som jag sa igår, fick jag den dör låten av henne, och sedan tänkte jag att jag skulle gå in på youtube för att se videon. Kom fram en där hon sjunger på MTV galan, och vem fan tror ni dyker upp i slutet av videon för att ge henne ett pris? Victoria Silvstedt. Haha ett jävla skämt. Fan vilken otur.

På Lördag ska jag ut med min andra negervän David. Det ska bli roligt. Nu börjar redan problemet vad man ska ha på sig?

Nu ska jag gå och jobba lite på mitt andra jobb.

Pusssss


haha, Victoria Silvstedt och jobb

Har precis sett en video med Victoria Silvstedt. Många brudar finns det på denna jord, men lovar att det finns ingen, aldrig någon brud som är lika blåst som henne. En utav de värsta interv..jag sett på länge.

X gav äntligen min låt, efter 3 år. Bättre sen än aldrig. Hon är så fucking duktig, slutat röka och är säkert 10 gr bättre på att följa våran diet än vad jag är. Jag antar jag kommer förlora denna tävling, men det ger jag henne. Det som är värst är att vi inte satt upp ngt pris, måste ta det med henne sen. Nu tränar hon yoga, pratade något om att stå på nacken. Verkligen tur att jag inte börjat med sånt där än, jag är lika vig som en telefonkiosk. Ingen som helst kord, eller balans, så det jag egentligen vill säga är att det kanske dags att börja?

Om exakt en timme ska jag börja jobba, och har lite att göra innan. Måste bada, raka mig och sedan lägga in lite låtar på min nya phone:) Vi får se vem det är som jobbar inatt, hoppas det är någon bra.
Fan idag när jag vaknade hade jag fetaste frisyren. Jag behöver verkligen klippa mig, även om det bara för 1 månad sen. Slitet jävla hår, och inte bara det, det börjar bli vitt. Shitkul, en neger som behöver t o m färga sitt hår svart? Hur patetiskt kan det bli? Läste föresten i en artikel, att indier kan börja åldras efter dom fyllt 20, och många har en början till vitt hår, efter dom är fyllda 24. Iofs är jag ju fruktansvärt välutvecklad, haha men inte så här. =)
Nej jag känner inte direkt för att bli gammal än. I don't wanna look like trash.

Daniel har visat sig vara en mycket upptagen man. Har inte hört av sig på 3 dagar. 

Nu är jag så jävla trött..Hur ska jag orka en hel natt?


Puss


Dödsstraff och gröt=)

Igår kunde jag inte somna, så gick in på ett forum och skrev ett litet men enkelt inlägg om dödsstraff/hjälp. Tänkte inte så mycket mera på det, tog ett bloss, och när jag kom tillbaka hade jag fått 4 stycken som ville prata. En utav dom smartaste killarna som skrev ,skrev detta:
Är du helt jävla blåst eller? Hur fan kan man tillåta dödsstraff och dödshjälp? Om vi skulle ha såna där som du att styra vårat land då kan vi lika gärna lägga oss ner och dö. Du vet tydligen väldigt lite om livet. Jävla idiot.

Jo men tack. Det jag menade, innan detta smarthuvud skrev var att jag anser att dödsstraff kan vara ett altenativ. Varför tror du egntligen att många gör ett brott? För att dom får det så pass mycket bättre inne i fängelset än ute i verkligheten. Där inne har dom gym, tv, dvd, tillgångar och mycket fin mat. Finare mat än vad som serveras i skolorna. Du kan t o m läsa högskolestuider. Och vad spelar det egentligen för roll om du får "livsstids" fängelse? 10 år. Sköter du dig är du ute efter kanske 4-5 år. Och varför inte skylla på att man ser en massa saker, att man är psykiskt sjuk? Jag tycker verkligen inte att dödsstraff är ngt man ska göra emot alla, men har man den låga moralen att ta död på ett barn eller liknande, för mig kan det person lika gärna försvinna. Sen måste man självklart se ifrån fall till fall.

Dödshjälp är det ungefär samma sak med. När försvinner människans rätt om bestämande över sitt eget liv? Vad går gränsen liksom? Jag anser att dödshjälp ska vara tillgängligt för de sjuka, för de lidande. Vad är det för mening att ligga i en säng och se livet pasera framför sig? Att se sina anhöriga lida dubbelt när den sjuke lider? Mediciner finns, men att ligga halvt nerdrogad och bara vänta på att få dö anser inte jag vara att få ett värdigt slut.
Man ska få bestämma själv. Tro mig lille vän, jag har jobbat inom vården och sett saker som du aldrig lär uppleva.

Sen var det ett inlägg om att utlänningar eller s-skallar som han så fint la fram det, att dom gör dubbelt så många brott som svenskar. Fine, men det finns inga svenskar som har så pass bra arbetsmoral som utlänningar har. Många utav dem stänger aldrig sina affärer, det kan vara tobaksaff, rest, nyckelshop, eller kemtvätt. Det kan man inte undgå att imopneras över.

Nu ska jag äta gröt, och sedan ska jag jobba.


Pusss


Salladsbaren=)

Det blev som väntat, en kycklingsallad. Jag hade att välja på räkor eller tonfisk. Räkor är ju iofs mer nyttigt än kyckling men inte alls lika mättande. Tonfisk är gott det med, kanske inte ihopblandat med sallad men möjligtvis på en knäckemacka. P var som vanligt försenad, borde nästan köpa henne en klocka.

Klockan börjar bli ganska sent, är riktigt trött idag. Kanske ska slänga på en rulle och lägga mig. Funderar annars på att gå upp en sväng till jobbet och läsa lite i våran dator, om ngt nytt har hänt. Kanske vara lite social med mina arbetskamrater. Ikväll vid ca 20.00 var jag ute på en promenad, 40 min. Det är skönt att rensa tankarna med flytten och allt tjafs på jobbet.Ö-vik here i come.

Det som ska bli skönt, att slippa denna varma lägenhet. Däruppe antar jag att det är kallare, så man slipper svettas som här. Har tankat hem Weeds hela nya säsongen, funderar på att kolla på den lite senare innan jag somnar. Har inte så mycket kvar heller i min bok, aldrig fucka up. Många säger att den boken är sämre än snabba cash, och jag kan inte riktigt hålla med. Dom är på helt samma nivå, grymt jävla bra.


Min frukost, nut.drink, kallt vatten och en morot.


Och här är min lunch, kycklingsallad utan dressing


Godnatt, nu väntar Weeds+ lite läsning

Puss

The new life.se

Vaknade relativt bra imorse, och tog en powerwalk ute i spåret, ca 4 km blev det. Det kändes riktigt skönt, och nu känns det i mina ben. Egentligen hade jag funderat på att ta en vanlig promenad nu, på 45 min men tror att jag hoppas över det som det känns nu. Till lunch idag blev det en nut.drink, morot och lite körbärstomater. Det var inte överdrivet men ganska lätt. Ikväll ska jag äta middag med P, jag antar jag ska smälla i mig en räk eller kycklingsallad. Istället för den där promenaden så funderar jag på att ställa mig på min powerfat-maskin som jag så fint köpt. Man kan bränna upp till 300 kalorier på 30 min. Iofs så är det inte så mycket, hade gärna velat ha det dubbla. Men lovar att maskinen dödar mina ben.

Imorgon börjar jag jobba nattigen, efter en lång och välförtjänad semester. Det ska bli riktigt skönt att få komma tillbaka igen. Det som är svårt det är att inte kunna äta på hela natten, det är en stor fälla. Man går upp nästan dubbelt så mycket på natten som på dagen, ifall man äter. Ska packa min matlåda full med grönsaker, sen blir det att dricka mycket kaffe.

Nu ska jag bränna fett och vänta på att X ska ringa.

Puss


Fan vad äckligt.

Skaffa dig ett gymkort, börja ta promenader, jogga, ät sallad, nutri..eller så till en jävla dietist. You look like shit.
Det är ganska roligt, när man ser hur folk man kände innan ser ut. Vissa ändrar utseende till både det bättre och sämre, sedan finns det en person, som alltid kommer se lika hemsk ut som för 8 år sedan.

Halvkollade på en film på femman, om någon brud som var alkolist. Inget vidare, tycker den var lite overklig. Men dom ville väl visa kanske hur farligt det är att festa, på det viset.

Det värsta som finn, förutom folk som luktar äckligt, är hår i maten. Bland det vidrigaste jag vet. Imorgon börjar jag mitt nya liv, för säkert 4839 gången. Från och med nu är det slut på all läsk, godis och chips. Istället ska det ersättas med sallad och långa promenader. Tidig uppgn imorgon med ett varv i spåret, kanske hinner att förbränna en hel del. Risken är att ångsten smyger in, efter några dagar, så man blir helt fucked up.
Under den här sommaren som jag pratat om innan, har jag pendlat ganska starkt i vikt. Mina skjortor och tröjor som förut var nere på small, vissa x-small, börjar nu stiga ganska fort upp mot M/L. Med andra ord har det gått för långt.
Det första jag ska göra imorgon det är att hälla ut all päronsoda, och cola. Ersätta med morötter och broc..Det här kommer att gå utmärkt, trust me

X ska sluta att röka, men riktigt så långt går jag inte än. All heder till henne.

Daniel ska på bio, och jag hade tänkt att jobba några timmar imorgoneftermiddag. Nu ska jag läsa lite, innan jag sover.

Puss/godnatt

I can fly

Idag känner jag att det inte är en så rolig dag. Jag är mestdels trött, och har försäkt koncentrera mig på att börja packa alla mina kläder, vilket är ett heltidsjobb. Men vem orkar egentligen? Har bestämt mig för att iaf sätta upp en tvätttid kanske imorgonkväll, för att få undan det värsta. Sen börja packa ner alla mina "gå-ut-kläder" eftersom jag antagligen inte kommer festa mer än 1 gn till :)

Igår såg vi Lilja-4 ever. Den ångest som jag har haft dom senaste två dagarna blev ju knappast bättre efter den filmen. Det var hemskt, kanske därför jag sov så dåligt inatt. Ikväll ville P se på en romantisk kärleksfilm, det kanske är nått. Daniel orkarde inte komma igår, antigen så var han för sjuk eller så var det filmen det var fel på. Man vet aldrig riktigt=)
Film har blivit ngt av en drog nu för tiden på kvällarna. Jag antar det kommer att bli annorlunda sen, för på Tisdag/Onsdag slutar min semester och jag börjar jobba natt igen. Iofs är det 2 nätter och 1 kväll som jag har kvar, sen sticker jag.

Igår var det tydligen transafton i Linköping. Vad ska man säga?


Negern och en betydligt fullare Daniel=)


Daniel efter betydligt för många cider, och småförsök att få min grogg


Efter brännbollen. haha


En inte lika så pigg-dagen-efter Micke=)

Nu ska jag ringa X, kommer sakna henne massa:)


Puss

Oh yesterday.

Inte en lika taggad Micke som sitter och skriver. Jag förstår inte för mitt liv att jag är så trött, har iaf lyckats att sova ett bra tag nu.

Gårdagskvällen började hemma hos mig, satt mest och chillade och tog varsin cigg. Stressade mot bussen, och inom en timme så var vi framme. Jag antar att Daniel inte vill att jag ska gå in på en massa detaljer, så jag antar vi skippar det.  Hur som helst så var vi hemma ganska tidigt efter att ha övertalat den som körde oss, att stanna för ett snabb-käk på Rasta. Så med andra ord, har dessa två dagar bestått utav: Kalorier och kolhydrater.

Annars så vaknade jag med en bra känsla, inte alls bakis och en helt-fucked-up-dag-med-film. Så dagemn har iaf bestått utav fika med P, och sedan såg jag på någon ny svensk film med H.Bergström. Lustigt att hon antigen måste tjuta eller skrika i varje film. Den fick ett drastiskt slut iaf, kan man lugnt säga.

När jag är ensam, som jag ofta inte vill vara är det skönt att få göra saker som egentligen är ganska sjuka. Som att bada i mörker. Det skönaste som finns, medans sterion pumpar Eric Prydz eller David Guetta. En läkare hade helt direkt konstaterat att jag hade en wrong självkänsla, att jag inte gillade att se mig själv naken, haa, tvärt om doktorn, jag älskar det mesta med mig själv. Men känslan att bara blunda och flyta i mitt stora badkar är obeskrivlig.

Det är egemtligen så många saker som jag vill göra innan flytten, som både kräver mycket tid och för mycket pengar. För det första, som ligger mig närmast är att åka ner till X. Min första prio. Mysigare "hus" eller vad man ska kalla det finns inte. Även om jag inte är en landetmänniska, så kan inte känslan beskrivas som att vara där. Grymt.
Skulle vilja gå ut en helkväll på Jing, i Linköping. Dom har den finaste maten och bästa servicen där. Mina två första saker jag vill och borde göra.

Nu har min kära farmor gjort kycklingfile och rödvinsås till mig. ♥
Ikväll ska jag se på film med ett kärt sällskap.

Bilder kommer imorgon.

Puss

Ångest,fest och Linda Rosing.

Vaknade av en hemsk ångest. Jag vet inte riktigt varför. Precis samma sak hände med X. Konstigt iaf.
Det blev tydligen inget långvarigt jobb idag, eftersom personen i fråga hellre ville sova än att ha mitt vackra sällskap.
Så jag får lägga mina timmar kanske en annan dag.

Flytt- börjar komma upp i mitt huvud. Är det dags att börja packa, att kanske börja förbereda sig inför den stora dagen snart? Eller förnekar jag fortfarande i mitt huvud att jag verkligen ska bort härifrån?  På ett sätt är jag redo att åka, men på det känns fucked up och lämna alla här.
X har tydligen börjat att blogga nu. Hon har en gemensam blogg med Neo. Lite intressant i bloggen vem hon kallar indian? Antar att hon inte efter 22 år lärt sig hur man böjer ett ord:) En länk till hennes blogg kommer snart. Får se om även Pe fixar sig en blogg, vilket ska bli högst intressant att läsa.

Åter igen kommer jag på mig själv att sitta och läsa andras bloggar, såna som egentligen inte ens är intressanta. Som tex Blondinbellas blogg. Ngt mer överskattat får man ju leta efter. Visst, hon anses som smart. Men bruden tjänar fett med pengar på att skriva om hennes liv. Allt kanske är sant, men ingens liv är så intressant.
Linda Rosings blogg däremot var riktigt trevlig. Inget överdrivet, utan mest vanliga saker. Me like.

Ikväll är det ju tänkt att vi ska på fest. Det ser man fram emot, inte morgondagen.

Jag har fastnat totalt för Madonna/Pharrell- Give i 2 me och Kanye West- Flashing lights.
Riktigt bra musik. Har aldrig riktigt diggat Madonna, men denna låt är riktigt bra.

Nu tänkte jag nästan ringa X, ta ett bloss, lite käk, sova 3 timmar, göra mig iordning.

Puss

feeetaste=)

  • Idag har varit en riktigt lyckad dag=) Jobbet gick utmärkt, smidigt. Slutade kl 14.00, sen drog mamma och jag in till town och köpte min nya phone.
    Roligaste var att han i affären sa; Nu, är du en utav de första i Sverige som har denna telefon.
    Fatta att man känner sig flashig och maffig=)

    En sväng på gröna huset blev det med, inhandlade 1 vin flaska och 8 alkoläsk. Detta ska sugas in nästa helg i Linköping. Imorgon är jag tydligen bjuden på fest, vilket känns helt ok:)

    Daniel ska dricka cider, ännu en lång diskution måste jag ta med grabben om vad jag tycker om cider. Iofs är det samma sak med alkoläsk. Fast kan ju hålla med att det är ganska gott, antar vi får börja lite hemma hos mig innan, med grogg:) Fick ett hett tips om idag vad som räknas som drogmusik eller inte, tack för det säger jag. Ett bra tips, för den som inte sysslar med droger.

    Och det här med att man tydligen måste påminna varandra om dagen efter  ska få ett snabbt avslut, det lovar jag:)

    Egentligen så vet jag att X är myket mycket avundsjuk så mina Dolce& Gabbana skor, och mitt skärp med samma märke. Även om hon hellre skulle dö än att erkänna för mig. Annars så har ju jag både hennes skärp, film och skiva, vilket är lågt att använda emot mig=)
    Idag hade hon tydligen lagat någon supermiddag, kött, ris och sås vilket jag anser är mycket gott, tydligen var hennes fina middag inte uppskattad alls.

    Imorgon ska jag ha på mig på följade;
  • Gul bomullströja, Filipa K
  • Emilio,slim
  • Vit skjorta
  • Gucci skor

Fan så fin jag kommer bli. Mer bilder från party, kommer imorgon eller another day

cao


Ledig =)

Efter att ha suttit i 3 timmar och läst Linda Rosings blogg, har jag inte så mycket att komma med? Har folk egentligen inte annat för sig än att komentera hennes inlägg?


Bilden skulle varit åt andra hållet, men det var ett kärt, lite kort minne ifrån Sverige högsta parisehjul. Turen i oturen var att jag var ganska drunk, så jag slapp se vilken höjd vi var på. Men sällskapet var finaste iaf=)

I helgen kanske vi skull på fest, jag och Daniel. Börjar nästan känna hur lite festsugen jag är.  Annars är jag ledig idag, och det känns underbart skönt. Imorgon och Fredag jobbar jag, men det är roligt det med.

Jag pratade igår med min kära vän X, och kom fram till att nästa gång vi går tar vi inte med oss kortet. Vi diskuterade även hett om varför egentligen folk köper x-cider när man är ute på krogen. Jag ansåg då, att ingen cider är så god att den ska behöva kosta nästan 65 kr när man kan köpa samma cider, för 13.90 på bolaget. X tyckte däremot, för dom som inte är lika vilda som jag, som älskar Vodkaredbull, att det kan vara ganska skönt att bara ta en cider. Jo visst kan det vara det, om man anser sig ha råd att dricka 5 st cider för ca 490 kr. Då är det värt det.

Jag fick en flaska surt vin av mamma igår, det var snällt tycker jag. Antar den går till mig och P när vi ska ut nästa helg. Vi funderar starkt på att gå till Harrys igen och göra en favorit i repris, men sen finns ju Platenz, som är ganska mysigt med.
För att prata om annat så fick jag min bok idag, eller jag ska få den klockan 17.00, kom det med sms:) Väntan är lång, när man vill ha något.

X har gått ifrån grötdiet till GI. Jag anser att GI är ok, medans min grötdiet funkade i 3 timmar, sen var jag vrålhungrig och smällde i mig chips. Antalet kg under sommaren har rasat upp, inte ner som jag hade hoppats på. Nästa vecka ska jag ta tag i träningen igen, det blir att köra spin.. och bodytoning.

Här är min nya, vackra telefon som kommer imorgon. När jag fått den, kan jag äntligen ta mina långa prm..igen. P har verkligen segat efter sig i att gå, typiskt:)


baj

Take a bow.

Jaha, så var man vaken igen då. Sovit fruktansvärt dåligt, idag ska det stora beslutet tas innan klockan 12.00. Tror ändå att jag redan har bestämt mig, hur besvikna nu alla blir så måste jag kunna ha chansen till att utvecklas.
Gårdagen bestod utav regn, regn och åter regn, kan man bli annat än deprimerad?  Känns ungefär lika roligt ute som här inne.

Upptäckte till min stora förskräckelse att min enda kaktus är död, inte ens den kunde jag hålla vid liv. Antar det inte är någon större mening med att köpa någon ny just för tillfället.
Idag fyller pappa går, grattis. Blir att åka dit ikväll och äta smörgåstårta, jävla shit egentligen, jag som hade börjat mitt nya liv igår, efter denna semester som i stort sett handlat om, pizza, kebab, cola och vodka.

På ett sätt ska det bli skönt att komma härifrån. Det ena jobbet kommer jag knappast sakna, kanske folket på natten men inte resten. Ett tungt, stressigt och fruktansvärt dåligt med betalat är inget jag anser att min framtid ska gå ut på. Hur det än hade blivit med skolan så hade jag iaf sagt upp dig förr eller senare. Det andra jobbet däremot kommer jag sakna mycket. Jag önskar bara att vissa vore lite glada, och mer förstående. Men den enas lycka, blir snabbt till den andras olycka, tydligen

Annars har jag spenderat natten på bästa sätt just nu. Lyssnat på Bille the Vision och ätit tacopaj med saft=) Fick hem en ny film igår som man kanske ska sätta på snart.

Låtar just nu;
Madonna- Give it 2 me
Guru Josh - Infinity
Bille the vision- Goodnight sweetheart

Just nu väntar jag på min bok; Aldrig fucka upp

fiiight

Gone Micke gone

Torsdagen kan beskrivas med några ord; Vodka, Öl, Redbul, Xandra, Daniel, Azim och ångest.
Men kul hade jag iaf=) Även nu fast Daniel måste överdriva i sin blogg
säger bara, 12 år, inte ens jag slår det=)

Igår kollade vi på film, med en trött Matilda, en rädd Daniel och en törstig Micke. Antar det blir samma ikväll.
Hemma hos mamma föresten, med några allvarliga samtal och en bra bok.

Kul att månaden knappt börjat och alla pengar i stort sett är slut, det får bli till att göra ett besök hos farmor. Annars funderar jag på att beställa en ny digitalkamera.

cao

Thank u.

I did it. Jag kom in. I'm soooo happy.

andra sidan var det inte alla som blev lika glada. På ett sätt förstår jag det.
i love u anyway

Nu blir det film, igen. Ingen kunde slå igår, Den bästa av mödrar. Trodde aldrig jag skulle kunna somna. Värsta film jag någonsin sett. Jag kan inte förstå för mitt liv hur jävla känslig jag är. Till slut trodde jag nästan att mina tårkanaler var inflamerade, så jävla hemsk. Ikväll blir det iaf Armageddon, antar att den inte är mycket bättre. Imorgon blir det grogg(ar)=)



-------------
I don't love you but I'm lost.
Thinking of you and the ghosts.
Of so many special moments that passed so quickly at the time.
And now they come and track me down.
And echo round and round and round and time goes quickly
or disappears completely.
And I feel like I fade away
Like drowning

Back 2 black

Dagen har regnat bort, iofs så gör det inte mig ngt om det regnar eller är varmt, bara jag har semester.
Iofs är det fett mys med regn, om man har sällskap, deprimerande om man är ensam.
Inte så värst mysigt om det är för varmt, vare sig man är ensam eller inte, och spec inte utan min fläkt.

Antar att det blir en ganska lugn kväll. Somnade för första gn igår innan kl 22, med telefonn tätt i örat. Mysigt.
Funderar att ringa PL och kolla vad som händer, iofs pratade jag med henne för 3 timmar sedan.
Annars hade jag kanske tagit en sväng i spåret, men det är ganska kallt ute.

Försöker läsa Snabba cash, förmodligen en utav de bästa böcker jag läst. Ett helt annat liv.
En annan verklighet än det jag lever.

I used to make the light shine for you. The sun has left my sky. Velvet walls surround my sorrows. I've sacrificed my pride. You're giving up on me. I've laid myself to sleep tonight. I know you've played out everything in your mind.
And now you throw it all away. A shattered memory that you would stay, through thick and thin with me.

Och även ifall det nu var tre år sedan, som du tydligt påminde mig om, en dröm för någon som var 19 år,
så är det fortfarande verklighet för mig.


Igår hade jag sex med....

mig själv=)

Gbg resan är avklarad, och den var ok. Inget att direkt tillägga, förutom att jag vägrar springa efter andras viljor.  Jag kör mitt race, my game, my rules.

You're so ugly when you cry.

Idag är det en sån där dag, som jag bara vill sova. Inte ens gå upp ur sängen, fast jag vet att jag egentligen har en massa att göra. Tvätta för det första, eftersom jag fortfarande inte har den blekaste vad jag ska ha på mig på Onsdag/Torsdag.=)
Är jag ensam att tycka att Amy Winehouse är vacker?

Igår kväll var det åter tjutdags, när vi kollade på Trade. Fuck
Antar det blir film ikväll med, men en rädd Daniel. Tyvärr är inte P hemma, så antar hon roar sig med att glo på tåg och annat boring.

We only said goodbye with words, i died a hundred times
you go back to him, and i go back to us.

/M

RSS 2.0