:) Pride, del1

Hela kvällen igår blev jag beundrad. Han berättade hur vacker jag var, hur smart jag var och hur öppensinnad jag var. Han sa att ingen annan människa än jag fick honom att känna så.
Allt var perfekt enligt honom. Jag kunde inte vara mera fulländad än så.
Jag undrar vart mina gener kommer ifrån, jag anar att jag måste vara kunglig, om inte, så adlig.!

Jag sitter med ansiktsmask, chocklad smakade den enligt vissa källor. Detta gör att min hud kommer att glänsa som en fucking star ikväll, jag har även köpt en ny outfit tills ikväll, vågat och färgglatt!
Vinet ska på kylning och ikväll står vi på gästlistan! Highlife!

!

En man, fett med pengar och en thailandsresa, tack!

yeah!

Det går bra nu!

When you're gone..

En dålig nyhet från en vacker mun!
En kall stjärna full av stora ord.
Här bryr sig ingen om vem du är,
här bryr sig alla om vad du gjort.
Vi slöt en pakt vi svor en ed
som  många människor alltid gjort.
Vi dansade som skuggor sen tills trummorna ekat ut!

Någonting brister.
Någonting stängs
i ett stilla juniregn.


GBG!

Kameran är tömd, väskan är packad, katten sover och mobilen är fulladdad.
Nu väntar Gbg med Liseberg, M & en massa vila.!
<3

tv!

Snart börjar alla dess otroligt tråkiga program igen.
Det är : Ensam mamma söker, grannfejden, lyxfällan, och för att inte tala om bonden. Vem fan vill dejta en bonde eller en mamma där bäst datumet gått ut?
Dessa program är ibland det värsta som finns att se på och inte nog med det så går det varje vecka.
Alla sångprogram de lägger in kommer snart tillbaka med, inte nog med att de visar både Lotta och Anders hela sommaren så ska Hanna Hedlund låtsas sjunga i höst igen. Fy fan:)


Det enda som kan vara lite intressant i höst är gynnings nya program och förkväll där ;Elisabeth Höglund, Magdalena Graaf och Carin Da Silva leder tillsammans:)
Sommarlåtarna har inte varit så jättebra trots allt i år. Shakira's låt är väl den som är vettig att lyssna på. Men det är sån där låt som blir bra, även fast den är så dåligt gjord.

Om några dagar åker jag till Gbg för nya äventyr! Syrran och jag ska dela rum, detta kommer att bli ett äventyr bara det.
Jag tror och hoppas på Liseberg men tvivlar att mamma betalar för att åka 0!

Pussluss


Söndagsstyr

Fredagen är ett minne blott, jag var inte i mitt bästa skick! Lotta var med under kvällen och såg till att det inte blev för jobbigt. Ändå lyckades jag bli osams med vakten, tappa bort min jacka och spilla ut 3 glas vin och en grogg på mindre än 2 timmar. Ibland lyckas jag:)
Lördagen gick jag och Lotta på bio, vi såg Potter. Filmen var totalt värdelös! Jag skrattade 2 gånger, blev rädd 1 gn och tjöt 2 gånger. Men 110 kr åt helvete!

Vi ska ha gäster idag och som vanligt blir alla osams innan!
Mamma är arg för ingen hjälper till, jag är arg på pappa för han delegerar ut saker medans han ligger på soffan, min lillasyster vill inte hjälpa till för att hennes naglar kan då gå sönder.
I detta tillfälle vill jag tillbaka till Övik.

Planera är annars bra, kräftskiva i Sthlm, Lottas födelsedag, kryssning, Pride.
Semester är i stort behov!

Sommar2!








!

Tro

Jag sitter hemma och pratar med A över camen. Vi pratar om hans föräldrar, att de tillhör ortodox.
De är nyfikna på vem jag är och vad jag tillhör, inför framtiden! Vad ska jag svara på det?
Det närmaste jag stått Gud är mig själv så det kan jag inte svara, måste ge ett lite fint intryck innan de lär känna mig.
Jag svarar att jag inte följer några som helst regler, att när verkligheten blir för jobbig flyr jag in i en drömvärld fylld med mig själv, mina vänner och utdöda djur. Att den världen många gånger är bättre eftersom att jag kan leva ut till fullt, och att i den världen finns ingen ångest eller annat olyckligt.
Att jag går i kyrkan 3 gånger, när någon dör, bröllop eller om en unge ska döpas. Jag borde kanske vara ärlig och berätta att de få gånger jag ber är när jag vill ta livet av mig, och då ber jag för att jag hoppas att någon ska hjälpa mig.

Hur som helst är A mycket nöjd, då borde jag vara det med.
Idag har jag iaf målat, läst ut en bok på 500 sidor och ätit jordgubbar.
Nu väntar sängen!

Bra Micke!

Du såg min bild i ett magasin.
Min första stora intervju.
Jag berättade om mitt nya projekt
och sa att Sverige kändes litet nu!

Det går bra nu Micke!

|

Skrik åt mig. Berätta vad som är fel! Kom hem full och gråt ut. Utagera din ilska. Berätta om hotellrummet! Berätta om våran natt, allt som vi upplevde och allt som vi inte sa, om tystanden och känslan av att det är över. Om allt som vi hade behövt att prata om men som ingen ville låtsas om. Berätta att ingen av oss egentligen ville ge upp, men att vi var tvunga. Om allt som vi egentligen såg men alltid förnekade, om känslan att allt var en dröm, och bara på låtsas.
Om vårat tillstånd som det är nu. Om tystnaden, som att vi väntar på att något ska hända. Att återställa känslan av perfektion men även om den jävla mur som kommit emellan oss.
Berätta för mig och sedan gå din väg.

sms:et

Jag ska knulla dig i mitt fönster, inför alla grannar, så hårt att hela Ryd kommer att höra dig.!
De kommer att höra när det går för oss!


Vad fan är det för fel på folk?

Linköping/Sthlm


Lotta:)


Lotta & jag:)


U! :)


Blondie:)




Gaycamp!

Jag funderar på att åka på Gaycamp 2009. Det lär vara mycket roligt. Just nu har jag så jävla tråkigt i mitt liv så att jag dör.
Jag jobbar, jobbar och jobbar. Jag börjar att bli uttråkad och alla som känner mig vet vad som händer när jag blir uttråkad, jag gör ngt snabbt, oftast något klantigt. Men det sägs att ledaren ser ut ungefär såhär, i den stilen och fy fan, i'm dying!


Fuck, i love being gay!

Oskar är en fitta!

Vi kan kalla dig Oskar. Oskar är en person som tror att han är lite finare än alla andra. Med sitt kritvita sönderblonderade hår och ett misslyckat försök till att ha fixat till sitt ansikte tar han allt i sin väg, som han lyckas få.
Det mesta får han under hot eller bön, killarna sätter på honom oftast för han är för full för att kunna komma ihåg det eller för han är patetisk med sina blå/gröna ögon.

Han dricker för mycket och för ofta, och egentligen har han inga vänner. Han umgås med folk från olika bekantskapskretsar och han går emellan alla och låtsas vara vän med alla. Han har tydligen fixat sina läppar och det behövdes kanske till hans halvfeta ansikte. Eftersom att Oskar egentligen har en ganska fet och ful hy använder han så pass mycket smink för att kunna täcka detta, vilket sällan lyckas. Tyvärr är de enda sakerna som existerar i hans liv hans plattång, telefon och vodkaflaskan!
Det som är roligt är att Oskar låtsas igenom sina dagar i livet. Eftersom han tror att han är lite finare än andra menar jag. Egentligen är han ifrpn slummen,han är ett trash som inte egentigen har en aning om vad livet handlar om. I slummen är han är välkänd och de flesta vet vem han är.
Egentligen är Oskar osäker vilket kan vara en anledning till hans beetende och eftersom han bara nöjer sig med andras leftovers så säger det ganska mycket om hans självkänsla. Det som är roligt är att Oskar nu enligt vissa är i ett förhållande, i ett förhållande där jag vet att killen är ungefär likadan. Med andra ord kommer det att gå åt helvete med Oskar's dröm om ett lyckligt liv tillsammans med denna kille.! Anledningen till att jag vet detta är att jag sjäkv har träffat denna kille ett antal gånger, vilket jag snabbt slutade med.
Jag tror att Oskar hade en svår barndom, han visar tydliga tecken på en bristande förmåga att anpassa sig till verkligheten. Jag tror att Oskar kommer att börja jobba som prostituerad efter att han slutat sin AA-behandling. 
Oskar är med andra ord en jävla fitta och ett vrak, ett jävla vrak som jag avskyr mest på denna jord.!


/M

.war!

Syrran är återigen hemma, kriget om datan har börjat!



waste

Jag känner mig så poetisk idag, så fy fan, nästan så jag spyr. Jag behöver fylla dagarna med någon annat än att läsa deckare i solen med ett glas cola. Så idag gjorde jag lite onödiga saker som jag inte alls behöver:)

(*) Bokade in Thaimassage
(*) Även frissören
(*) Även en tid hos Anastacia's beautysalong

Så för att undvika dessa problem, måste jag ha något annat för mig:) Jag ska iaf föra över lite bilder nu tänkte jag:)
Detta kommer i nästa inlägg:D

Falling!

Att vara stark är inte att aldrig fall.
Att vara stark är att man när som helst kan falla till botten, slå sig hårt och resa sig upp efter varje fall!

Dreams!

Jag somnade i syrran säng. Jag drömde så vackert.!
Min familj var ute på en tripp, en ganska lång tripp:) Med mig hade jag en "kompis" som hette Bashir!
Grejen var den att vi var tillsammans egentligen, och jag var så jävla kär, och det var han med.
Vi satt brevid varandra och åt, och jag sov på hans axel hela resan hem. Han hjälpte mig med att småsaker som jag inte klarade av eller orkade och hela mitt liv var underbart. Vi var så kära.

Sen vaknade jag så klart. Jag tror att detta betyder att jag kommer leva ensam i hela mitt liv eller att jag snart kommer bli kär, igen!

RSS 2.0