Karlek2!




Jag vill bara ta hem er!

Karlek?



Om inte detta ar karlek, sa for fan tala mig for mig vad det ar?

How 2 loose control!

Som bekant sa var vi ute i Lordags. Jag trodde att jag kunde dricka som vanligt, obeharskat som jag ibland kan gora hemma. Eftersom det inte blev nagon forfest tankte jag att det var nog inte sa farligt!
Efter 5 screw drivers, ett glas rose och en annan stark drink som var gjord av vodka, appeljucie och gurkbitar tappade jag kontrollen. Alla var val mer eller mindre tragiskt onyktra och jag tappade bort mina cigg. Eller sa rokte jag upp dem! Jag kommer ihag att jag gra fram till en sexig polis och sager med rokig rost: Can i touch your stick?
Grejen ar den att han har en lang pinne som han lyser med, den blinkar rott och gront. Tyvarr forstar han inte, utan bara skiner upp och sager: Sure, now?
Jag satter mig aven i fel taxi bil och fragar glatt han som kor om jag far sitta eller ligga brevid honom, han svarar da: Sure, u can be here!
Det gick tillslut bra for alla, jag pratade pa bra i bilen hem tillsammans med de andra. Nar vi kom hem deckade jag och Saga uppe pa taket och vaknade upp kl 06.00. Sakta men sakert vandrade vi ner och somnade om.
Sondagen var som en javla dimma, jag kan inte ha klasats som nykter forens 17.30. Fy fan!

Men idag ar jag pigg och glad! Denna vecka ar vi lediga och ska skriva klart mitt arbete sa mycket som jag kan.
Tyvarr vill inte magen fungera de sista dagarna. Sedan akte jag taxi hem sjalv en dag, med en mycket trevlig man. Han korde tyvarr inte sakta utan fort som fan, och de som har varit i Indien vet att vagarna inte ar de basta. Magen gick i uppror och jag blev sa desperat att jag trodde jag skulle shita pa mig, val hemma rusade jag in pa toa och far se Odlan pa vaggen. Jag kan fan inte halla mig utan satter mig och utfor mina behov, och dum som jag ar tar jag upp duschslangen for att spola bort odlan, eller egentligen skramma bort den. Jag ar ju sa javla dum, eftersom Odlan inte blir skramd av vattnet utan istallet hoppar han ner pa golvet och bara glor pa mig, som om han tanker: Ville du ngt fittjavel?
Jag blundar, grater och tanker, varfor i helvete akte jag hit? Gar efter en lang stund, nar jag inser att han har gomt sig in pa mitt rum och deckar! Innan jag deckar borjar jag fundera om han kanske blev lite ledsen, men tanker genast om igen!

Dagens saknad: Tessan, Alexandra, Daniel, och P!
Dagens basta: Maten, vadret och mitt sallskap
Dagens inte: Ata ris eller rodlok igen! Jag hatar ris!
Dagens behover-nu:
Movicol, laxoberal, sobril!


Puss puss, miss u!

lala!

Men jag hittade en porrfilm i min väska! Det kanske kan underhålla mig i max 20 sek! Sen kommer det automatiskt!
Så jävla illa!
Jag ska äta lite lunch, fixa mig, sen jävlar ikväll ska jag dricka vodka-redbull!
Puss puss


Boring!

Jag vill hem idag! Saknar mamma och pappa!
Och alla er andra!
=(

Can i suck u in your cab?

Jag ar uttrakad nu! Jag har varit duktig hela dagen, suttit pa en forelasning, skrivit klart min inledning och nagra sidor pa mitt arbete, legat och badat och stekt vid poolen. Varit och bokat in en vaxning hos en sjukt sot gaykille! Men anda saknar jag nagot. Uppmarksamheten har nere nar jag gar omkring med vita kvinnor ar obeskrivligt underbar! Jag glanser hela tiden, satter pa lite extra lipgloss nar det kommer ett killgang och stannar vid alla speglar som finns tillgangliga, tyvarr finns det inte spec manga av dessa.
Det finns en stor, mycket vacker spegel i huset! Det var det forsta jag sag nar jag kom in! Tyvarr finns det andra som alskar den spegeln lika mycket som jag. Dessa andra sitter garna pa spegeln, over den eller gillar att hoppa fram bakom den! Odlor!

Igar kom rattan fram igen, sa toalettbesoket som gick sa bra till en borjan slutade med att jag fick knipa igen!
Tur att jag ar bra pa att knipa!
Ikvall ska vi kolla pa film!

Puss puss saknar er!

Zombie!

Vi har nu analyserat klart laten Zombie som jag har lyssnat sonder sedan jag var 11 ar tror jag.
Eller vi och vi, menar att jag gjorde min verision men de andras flippade ur efter ett tag!
Jag tror fortfarande att det handlar om soldater eller barnsoldater som inte kan glomma de saker som de upplevt, och att de doda hemsoker dem sa fort det blundar, att de till slut blir som zombier!

Idag har vi besokt ett center for de manniskor som ar doende. Det var sorgligt att se dem. De sag inte lika lyckliga ut som barnen som hade AIDS. Det var svart att kolla dem i ogonen utan att se medlidande ut.
Jag borjar mer och mer kanna att jag kanske borde leta upp mina rotter, jag vet inte varfor men den kanslan kom helt plotsligt idag. Nar de borjade prata om rotter var jag gratfardig. Jag har egentligen sa manga fragor!
Men jag pratade med en man tidigare och han sa att jag sag ut att komma ifran ett hogt kast! Det syntes tydligen pa mitt utseende och mitt biologiska namn! Med andra ord ar min drom bekraftad, jag var inte en fran gatan!
Dar kom forklaringen till varfor jag ar som jag ar! Jag vet inte om detta beteende kommer att andras, eller jag tvivlar!

Det har hant ngt helt underbart i huset! Inga rattor, inga spindlar och inga forbannade odlor! Jag var sa lycklig. Denna lycka varade tills jag satte mig i taxin! Vi korde ivag mot stan och jag var sa forbannat lycklig. Tills vi kommer fram till bron! Dar pa gatan ligger det en stor javla orm, 1, 7 meter lang.
Jag skriker, han som kor blir livradd for att jag skriker och haller pa att kora av vagen, han skriker och jag borjar garta for att ormen gor massa lustiga ljud! Forbannat!
Val hemma igen marker jag att inte alls odlorna har forsvunnit, de har bara gomt sig!
 
Tack vare odlor, rottor, spindlar, ormar har detta hant:
(*)Jag ar forstoppad! 3 dagars mat finns i min tarm som ar sa javla lang att den snart kommer ut
(*)Jag vagar inte duscha, eftersom jag tror att ormen kommer komma ur toaletten och ata mig
(*)Jag vagar inte sova eftersom att odlorna skriker halva natten, och resten av natten far jag myggbatt!
(*)Jag vagar knappt pissa eftersom att spindlarna kan hoppa nu helt plotsligt, och det hoppas pa delar av min kropp som jag inte kan uppskatta sallsap, iaf inte av djur!

Dagens kop: Laxermedel! Och en inbokad vaxning, haret pa mitt brost borjar likna en djungel!
Dagens saknad: Pappa, Tessan, Amit, Alexandra och Sanna!
Dagens- har-inte-gjort-pa-3-veckor: Runkat och haft sex eller varit full!
Dagens kanske kop: Gaypornversion15
Dagens basta: Maten, Bada i poolen och sova!
Dagens nastbasta: Marcus och Sanna, som skickat lagesrapporter om hur mina serier gar.

Puss puss jag saknar er!


Fader javla Abraham!

Jag hatar laten! Vi tvingas sjunga den pa varke studiebesok vi gor, det ar helt okej att vi kan sjunga den pa barnhemmet, men nar vi kom till ett kristet aldrecenter borjade jag tvivla, och verkligen nar vi skulle sjunga den for blinda kvinnor, jag hade lite svart att koncentrera mig! Men det var tydligen en riktigt bra idee tyckte vissa!

Igar var som bekant ingen riktigt bra dag, forutom att det var 27 grader och jag har hog feber, sa badar jag i svett. Har nu inga rena klader, sa ikvall ska jag tvatta! Men igar borjade jag iaf att skriva pa mitt arbete och jag skrev kanske 3-4 sidor, sa tyckte jag var riktigt duktig. Skulle precis fortsatta da jag horde ett skrik fran nedervaningen. Jag springer ner och mots av det storsta helvete till svart ratta som skadats! Inte nog med att han finns i huset sa ar han nara min toa, den enda toa som jag kan anvanda(av 4), dar jag slipper blunda, grata, eller radd att kuken ska bli avbiten av en orm!
Jag marker att jag borjar skaka och gar ut och roker med Saga, men det gick snabbt eftersom det ar 3 fladdermoss ute! Chockad gar jag till mitt rum, dar min rumskamrat saker har borjar mogla, bla en vaska!
Jag kanner att jag inte pallar mer snart och gar ner, i trappen sitter det andra helvetet, odlan och kollar pa mig med forvanade ogon. Jag borstar mina tander, sager godnatt och gar upp pa mitt rum dar jag ser min rumskamrat ar i full gang med att doda spindlar, det brister helt for mig, jag fuckar ur. Fan!

Idag mar jag battre,jag ar t o m riktigt glad! Forskte ringa Sanna igar, men det var upptaget!
Ringde Tessan och Lotta, det var mycket skont! <3

Dagens gora: Ingenting! Dricka kaffe!
Dagens inte: Onanera
Dagens expedition: Jag ska med kastrul, stekpanna och eld doda alla rattor, odlor. Efter det ska jag tejpa alla fonster i mitt rum, grata en skvatt och ata mat!
Dagens saknad: Mamma! Svensk mat! Desperate houswifes! Tessan, Alexandra, Sofia, Amit!
Dagens samtal: Lotta, pappa, Tessan & Marcus
Dagens fan: Min feber och min brist pa mat!
Dagens snyggaste: -

Nu ska jag vila! Puss saknar er massa!

I en sal!

Jag kommer pa mig sjalv att dopa alla blogginlagg efter svenska latar. Pa sa satt kan jag kanna mig lite narmare hem. Igar var vi pa brollop, igen. Jag fick ha pa mig mycket vackra klader och jag fixade mig har igar, sa for forsta gangen kande jag mig vacker. Tyvarr har mitt solpuder och allt glitter glomts hemma sa det fick ga utan.
Aterigen fick vi mat, men denna 2 ganger. Jag fick inte i mig en enda bit av maten, eftersom jag strejkar helt emot att ata med mina hander, de ar redan tillrackligt torra och fucked up.

Vi fick platser pa laktaren over alla andra, och det roligaste pa brollopet var nar vi fick kasta ner ris. Meningen var att vi skulle kasta det harda riset pa de som gifte sig, men istallet roade jag mig med att kasta riset pa publiken. Det var mycket skojigt, och eftersom det var hojdpunkten sa fattar ni sakert hur roligt jag hade det.
Blev anda lite ledsen, paret traffades forsta gangen pa deras brollop, flickan sag mest radd och ledsen ut medans hennes blivande man som var 20 ar aldre myste i sin lilla stol!
Jag blev forovrigt riktigt kat pa prasten, som var i 25 ars aldren. Het!

Idag har vi besokt ett hem for utvecklingsstorda barn, det var mycket intressant. Indien har utveckalat en rad program for bade foraldrar och barnen, det var ett utav de basta hittils.
Kampen om mitt liv utan odlor fortsatter, men istallet har jag nu kommit pa att skalbaggarna och jattemyrorna ar medveta om min radsla. Nu sprutar jag myggspray runt min narvaro. Som tacken for att jag at ute pa hotellet har nu min mage gjort uppror, ordet morgonshita har fatt sin del i mitt liv. Just nu lider jag av hog feber och hosta, sa livet kanns underbart!

Jag fick fina mejl av Alexandra, love u!

Dagens gora: Bli frisk, plugga, sova, dromma om mat och ringa pappa och Lotta!

Dagens saknad: Marcus, Alexandra, Sanna, Tessan och mitt sjalvfortroende.

Dagens funderingar: Varfor kastar de skrap overallt? Jag blir galen nar de kastar shit pa gatorna, nar de bajsar pa gatan och nar de pissar i graset. Medans manniskorna gor detta, gor kor, hundar, far och getter detsamma. Aven hastan och grisar. Mina skor ar fyllda av bajs fran alla dessa skapelser, bara tanken av det far mig att vilja knyta ett rep kring min vackra hals.!

Nu ska jag vila, puss jag saknar er massa!

Varvindar friska!

Annika och jag har bestammt oss for att skapa en sangskola. Varan grupp ar inte sa stor.
Det ar nog egentligen bara jag och hon! Vi ska skriva ner lite olika barnsanger som vi kan sjunga nar tiden kanns som den star still.
Idag ar det annars en ganska bra dag, vi ska ha forelasning hela kvallen om kvinnor och deras empowerment, det tycker jag ska bli riktigt intressant. Ganska skont att vakna utvilad, medans de flesta av mina vanner i Sverige ar bakis.

Jag sitter nu och lyssnar pa min och Tessans lat, den ar mycket fin. Det far mig att kanna mig som hemma. Nar vi lag i sangen och grat halva kvallen, jag saknar hennes trojor som alltid var blota eftersom jag grat pa dem hema tiden.
Hemlangtan forstarktes igar nar min rumskamrat paminde mig om att det bara ar 1 manad kvar, och att pa mandag har vi varit har i tva veckor. Fan sager jag bara.!

Dagens saknad: Alexandra och Tessan

Dagens maste: Kopa deo, tvatta och sola med Saga

Dagens inte: Anstranga mig

Dagens funderingar: Jag undrar om Alexandra har lagt in nagra latar pa varan spellista!
Eller om det ar samma stjarnor som de ser hemma i Sverige? Eller om jag kunde flyga, vad hade hant?
Nar ska jag traffa min prins? Nar ska alla forsta att jag ar royal? Varfor gjorde dom filmen " Micke & Molle" nar de anda slutar vara vanner i slutet? Vilka psykiska besvar har egentligen Bambi, som i forsta filmen da hans mamma dor och han blir lamnad till en javla kanin och i andra filmen nar hans pappa ignorerar honom? Varfor gor man sana ledsna filmer?

Vi har fatt en telefonen. Antligen tanker manga,fan vad bra tycker andra. Jag blev med jatteglad att antligen kunna ringa. Sa jag tankte ringa Marcus, Alexandra och mamma. Jag gick in i det lilla garaget och tande lampan.
Slog nummret och tittar upp mot vaggen. Dar sitter det lilla helvetet, eller det stora.
Odlan! Han tittar pa mig och tanker: Dar ser du din lille bog, hur det gar nar du ska bli sa dar glad?
Jag slanger luren och forsoker tanka hur fan ska jag komma urt. Jag ser att odlan tanker samma sak.
Backar sakta men stoter visst pa ett annat djur, en blandning av skalbagge och kaker..
Dar forsvann den telefonen, jag storgrater bara for jag ar sa arg. Men djuren ska inte vinna.!


Pusslusssss

Uti var hage

Idag ar jag inte pa sa bra humor. Kanner mig bara mer och mer irriterad pa hela systemet har nere.
Planering som inte fungerar och saker som man inte blir informerad over.
Idag var vi pa ett brollop dar det var tankt att vi skulle vara, saken ar den att det kanns konstigt att prata med de som gifter sig, for det forsta sa kanner jag dem inte och fattar inte ett smack av vad de sager.
Sen skulle vi ata, med handerna och jag insag att detta aldrig kommer att ga, jag helt enkelt vagrar att slabba ner mig. Min matlust forsvinner nar jag ser stora man och finkladda kvinnor vraka i sig och forstora vackra klader. Varfor klar man upp sig i flera timmar for att sedan spilla ner sig sjalv med bade ris och 3 saser?

Jag har svart att anpassa mig till allt det nya, inte bara just detta med maten/handerna utan allt.
Kladerna, vadret och alla saker som man inte far eller inte borde gora.
Jag saknar hem idag! Vi akte iaf till en pool efter och jag fick antligen ata riktig mat, grillad kyckling med pommes och sas.
Idag skulle Tessan och alla ut pa Olles, det kanns trakigt att inte kunna vara hemma med alla.

Puss puss miss u

Missing

Skulle bara tillagga att jag saknar folket hemma mycket. Aven smasaker. Som att laga min egen mat eller att kolla pa film. Jag saknar alla serier och filmer och min egentid, och jag saknar att sova ut.
Jag saknar att ligga i sangen med Tessan, och prata och roka under flakten.
Jag saknar Amit och alla hans visa ord, som tar ner mig pa jorden.
Jag saknar Alexandra och alla crazy saker som vi alltid hittar pa,
Sanna nar vi brakar i soffan och Lotta for alla roliga saker vi har gjort.
Jag saknar aven Marcus mycket, jag vet inte varfor jag tanker pa honom har nere men det ar tomt utan att prata med honom. Hur allt nu an blev sa gjorde han mig alltid glad om jag var ledsen.


Det blev inget roka foresten sa nu ska jag aka hem och sola pa taket och ata banan med Saga och Annica!

Pusspusssssssss

Operation- bota radslan

Jag sitter nu pa cafet igen, varan chef ar har sa det passar sig inte att ga ut och roka tydligen. Indier uppskattar inte att man roker, sager de, tyvarr star det 5262 javla indier i en grand och smygroker. Jag ska val ga och hitta en liten grand, tyvarr tycker alla kor med om att vistas i grander, och kor drar till sig flugor, och odlor och liknande djur alskar flugor sa det bli nog ingen cigg tyvarr.

Idag har vi besokt Indiens storsta tempel och sedan efter de lag vi och solade vid poolen och badade.
Jag har aldrig varit sa har torr pa huden, ingen fett, ingen svett och inget kladd. Jag kanner mig riktigt hot!
Idag klippte jag mig aven, det kostade 23 kronor och det vart riktigt fint, nastan som hemma i Sverige. Detta spektakel tog cirka 12 minuter och efter det fick jag aka motorcykcel med en mycket het kille hem, tyvarr var han gift men han var mycket snall.  Han tycker synd om mig eftersom jag ar radd for det mesta har nere i Indien tex :

(*) Djur, av alla slag, forutom smahundar och skoldpaddor
(*) Hoga ljud, som nar bussarna kor eller om vi kor riktigt nara en buss
(*) Indier och manniskor som skriker
(*) Nar bilarna eller bussarna kor for fort, sa man nastan krockar
(*) Hojder, av alla slag
(*) Smuts & lera
(*) Tiggare och gamla mannsikor som vill ta pa en, och lurar fram sma sota barn sa jag grater och ger dem pengar
(*) Att vara ensam med allt folk
(*) Eld
(*) Bollar inom spel, fotboll tex

Darfor tog han med mig idag pa en ensamtur sa det kandes skont.
Vara odlor i rummet har nu vaxt men inatt var jag sa javla trott sa jag struntade i dem och grat en liten skvatt bara for jag blev sa arg. Min rumskamrat somnade pa 2 min sa ingen kunde riktigt trosta mig eller fa mig pa battre humor. Som tur ar sa hatar han spindlar, mer an mig sa det ar jag mycket tacksam for!

Nu ska jag roka! Jag saknar er alla dar hemma!
Pusslusss

Indien forts.

Jaha nu var jag har igen. Medans andra doper sina odlor pa rummet borjar jag bli sa pass desperat over att kunna fa bort dessa avskum fran mitt rum. Min rumskamrat briljerar stolt over att han kan doda stora spindlar medans jag sjalv ligger och grater i mitt myggnat. Det ar inte mycket att skryta med. Jag inser sakta att odlorna tar over hela huset mer och mer.

Min forstoppning har nu utvecklats till den grad att sjukhus ar lockande, jag hoppas att de har en normal toa och lite annan mat. Jag ar inte saker pa om det fungerar lika bra som det gor i Linkoping, att jag kan fejka.
Jag maste overtala Saga att hjalpa mig, eftersom min engelska inte ar lika utvecklad som hennes!

Idag var vi och halsade pa ett hem for blinda kvinnor, det var intressant men kande att sjavla besoket inte gav mig sa mycket. Men de var duktiga och kunde ungefar leva som om de hade syn, jag antar att alla deras sinnen utvecklas pa ett annat satt.
Jag har iaf fixat lite artiklar som jag ska anvanda i min essay, det ska bli intressant. Tankte planera in ett eget studiebesok. Imorgon ska vi aka till ett aldreboende. Det ska bli intressant
Mina gratattacker borjar att forsvinna, jag har fatt ga ut pa ett studiebesok, nar det blev for kansligt, annars har jag hallt mig ganska val tycker jag.Men pa fredag ska vi halsa pa cancersjuka, sa jag antar att det kommer ga at helvete. Aven om det ar svart att vara har, manga kanslor som man forttrangt eller fornekat i 23 ar sa ar jag tacksam for det jag har hemma, och alla de jag kommer hem till, jag saknar er!
Och jag angrar inte en sekund att jag akte hit, det ar en upplevelse som inte ens gar att beskriva.

Nu ska jag och min van hitta ett stalle som saljer cigg, det verkar inte ljust tyvarr!
Puss


Indien forts.

Jaha nu var jag har igen. Medans andra doper sina odlor pa rummet borjar jag bli sa pass desperat over att kunna fa bort dessa avskum fran mitt rum. Min rumskamrat briljerar stolt over att han kan doda stora spindlar medans jag sjalv ligger och grater i mitt myggnat. Det ar inte mycket att skryta med. Jag inser sakta att odlorna tar over hela huset mer och mer.

Min forstoppning har nu utvecklats till den grad att sjukhus ar lockande, jag hoppas att de har en normal toa och lite annan mat. Jag ar inte saker pa om det fungerar lika bra som det gor i Linkoping, att jag kan fejka.
Jag maste overtala Saga att hjalpa mig, eftersom min engelska inte ar lika utvecklad som hennes!

Idag var vi och halsade pa ett hem for blinda kvinnor, det var intressant men kande att sjavla besoket inte gav mig sa mycket. Men de var duktiga och kunde ungefar leva som om de hade syn, jag antar att alla deras sinnen utvecklas pa ett annat satt.
Jag har iaf fixat lite artiklar som jag ska anvanda i min essay, det ska bli intressant. Tankte planera in ett eget studiebesok. Imorgon ska vi aka till ett aldreboende. Det ska bli intressant
Mina gratattacker borjar att forsvinna, jag har fatt ga ut pa ett studiebesok, nar det blev for kansligt, annars har jag hallt mig ganska val tycker jag.Men pa fredag ska vi halsa pa cancersjuka, sa jag antar att det kommer ga at helvete. Aven om det ar svart att vara har, manga kanslor som man forttrangt eller fornekat i 23 ar sa ar jag tacksam for det jag har hemma, och alla de jag kommer hem till, jag saknar er!
Och jag angrar inte en sekund att jag akte hit, det ar en upplevelse som inte ens gar att beskriva.

Nu ska jag och min van hitta ett stalle som saljer cigg, det verkar inte ljust tyvarr!
Puss


Indien dag 1-3

Det var hart att  aka ifran alla. Mycket kanslor pa samma gang som rorde sig i mitt huvud. Flyget till Sthlm gick bra, och hotellet var mycket fint som vi bodde pa.
Resan till sjalva Indien var daremot inte lika rolig, maten var sa javla avskyvard att den lika garna kunde ha kommit upp och mitt sallskap jag satt brevid var ungefar lika roligt.

Nu har vi iaf varit har nagra dagar och jag kanner att jag har svart att anpassa mig.
Toaletten ar ett skamt emot vad jag anser vara mansligt och vara toaletter ar invaderade av odlor och liknande djur, vilket har fatt mig att bli forstoppad.
Saga sitter ofta i trappen eller pa sangen da mina behov blir akuta och pratar lugnt med mig medans jag blundar och sitter pa toa.
Djuren kryllar overallt och fladdermossen ar stora som hundar.
Annars maste jag saga att jag ar riktigt nojd hitills, det ar blandade kanslor av lycka samtidigt som jag ar ledsen en del. Jag tittar pa barnen och pa slumomraden dar de bor och tanker att det kunde ha varit jag.
Jag kan inte annat an att tycka synd om barnen, men de ser lyckliga ut nar man traffar dem, aven fast de bor i vad vi skulle ha kallat missar. Jag antar att de inte vet battre. Vissa sager att Indier ar mycket rika, fast att de inte vill gora saker battre, men har lite svart att tro det. Till slut vill jag beratta att det bor 18 miljoner bogor i detta land, sa mitt letande efter den ratta fortsatter!




Tack till alla for hjalpen med packning, och spec till Tessan som fick ta alla mina kanslor pa samma gang.
<3

Halloweeeeeen!


Alkoholen tar fram det vackra...i mig!

Smålands baksida!

För de som hänger med i gayvärldens och all dess gossio så är det väl ingen som har missat den blonda lilla killen som gör ett desperare försök att sjunga?
Han och hans vidunder till mamma försöker slå igenom med att se precis likadana ut.
Folk säger att jag är fett gay, men det är inget emot om man tittar på honom!
Det som är sorgligt är att Mattiaz ser precis ut som sin mamma, fast hon är kanske 30 år äldre! Sen är det viktigt att poängtera att båda stavas med Z, Mattiaz och Suzanne, inget anat går för sig!
Nu har det iaf blivit ett stort bråk mellan schalgerbögen, hans mamma och en del rad med kändisar! När jag ser denna tragiska videon, så tycker jag att det är ett skämt emot vad HBT står för!



Bild lånad från Wille!

RSS 2.0