and what?

Jag sitter nu här med en kaffe och läser den tragiska historien om Papa deeeeeeeee. Och has ännu mer tragiska fru. Sånt där jävla larv, varenda kotte fattar väl att han slagit henne. Historien om att hon gjort det sjäkv, och att det faktiskt finns vittnen är bara kaos.

Katrin Zytomierska är nog världens mest härliga person. Haha jag fullkomligt älskar henne.
Sen får man väl se upp lite med att kalla folk judesvin och fyllon=) But heeey, who cares?

I'm a fucking nurse





And a police



Jag ser helt enkelt förjävlig ut, full och varm. Men det bjuder jag fan på.


Cao.


Min fina tand-rad=)


Så här slutade min Lördags kvälll.

Veckan...

Är det bara jag som drömmer om att göra en stor karriär i Sthlm? Om att verkligen bli känd, så att folk säger;
WOW. Tydligen, mamma och Amit tyckte inte alls att det var något att eftersträva. Dom tyckte istället att jag kanske skulle åka till Linköping och sitta på ett kontor vilket jag absolut inte vill. Just nu funderar jag iaf på att försöka börja blogga på stureplan.se eller hanky.

Jag har funderat lite, och under denna vecka har jag faktiskt hunnit med en hel del saker
(*) Jag har hunnit med att läsa igenom våran kurslitt för hemtentan
(*) Jag har hunnit att städa och tvätta det mesta
(*) Hunnit att slösa ut mina sista pengar på helt egentliga onödiga saker
(*) Hunnit med att både festa en gång för att dels fira Elin och tentan


Jag kommer fan inte ur sängen. Jag är så trött och inte blir jag piggare. Jag funderar på att göra ngt riktigt drastiskt, som att städa ut hela jävla lägenheten och äta frukost. Det låter precis lika tråkigt som det är.
Igår fick jag se till min stora förskäckelse att jag är med på www.msn.com på deras vimmelbilder. Tur var att jag såg ganska städad ut och inte lika crazy som vanligt efter x-antal vodka-redbull=)

Nu jävlar ska jag dricka kaffe, städa, och äta något gott.


/


Godmorgon=)

Jag vaknade nu, och skolan började för ca 50 min sedan. Det var lite tråkigt att man missade det idag, men samtidigt skönt att äntligen få sova. Inget alarm som ringer, eller några hantverkare som väcker mig tidigt.
Vädret kanske kunde vara lite roligare än vad det har varit nu sista tiden men what the fuck, lever gör jag iaf.

Lönen eller vad man nu så skamligt ska kalla det kommer idag. Pengar ifrån CSN är fan inget och skryta med ska gudarna veta. Ca 7000 kr har jag att leva för. Då är hyran på nästan 4000 och ingen annan av alla miljontals räkningar är betalada och ingen mat finns det numera i kylskåpet. Det som finns är nutrilett eller möjligtvis en tomat, och inget av det lockar mig just för tillfället. Mamma och pappa kommer upp snart, så det kommer nog att lösa sig.
Fuck. Idag och hela helgen är Kistamässan, vilket är så grymt roligt nere i Sthlm. Hade jag haft tid och pengar så hade jag lätt åkt ner och stannat hela helgen. Bara en massa roligheter.

Som sagt så har Elin fyllt år och det ska firas ikväll. Imorgon var det ngt pupriseparty och det är inte helt fel heller. Jag funderar på att kanske köpa vodka eller vin, får se senare vilket som faller mig mest i smaken. Jag tänker nämligen återigen fira att jag klarade min första tenta.

I förrgår gjorde jag en jävla korkad sak med tanke på min ekonomi. This:



Så jävla fint.

Nu hade jag tänkt att gå upp och ta en lång dusch. Sedan ska till stan.=)

pusslusss

And you said whaaaat?

Fuck me i`m famous. Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.Fuck me i`m famous.


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"!

Jag klarade min första tenta, i'm so fucking happy

Ikväll skall jag fira like never before



New day=)

Idag är allt det där tråkiga borta och jag känner att jag har fått ny energi. På Söndag kommer hela familjen hit, det ska bli roligt att träffa dom igen. Idag ska jag sitta med hemtentan hela dagen, det ska bli skönt att få göra det.
Det är ganska mycket att skriva, så det är bäst att jag passar på:)

Idag fyller annars Elin år. =) Grattis=)

Samuel och Elin=)


=) För första gången i nyktert tillstånd på bild.=)


Funderar på vad man ska äta till frukost? Jag är inte egentligen någon frukost människa och idag vaknade jag ju tidigt, så funderade först på att ta en powerwalk, men ändrade mig när jag stack ut näsan genom dörren. Nu är det dags att köpa en vinterjacka. Det är verkligen skillnad här uppe mot där hemma, så jävla kallt. Inatt drömde jag annars en inte lika rolig dröm om min chef.
I helgen verkar det fortfarande lite oklart om vad som händer. Vi ska fira Elin iaf på fredag, men på Lördag vet jag inte, på ngt sätt måste jag vara lite normal när mamma och pappa kommer=) Nu ska jag duscha=)


Pusslusss

It's been sometime.

Känns som jag behövt komma ifrån ett tag nu. Mycket som har hänt och skolan pressar. Jag går snart isär.

Jag fick ett mejl igår från någon som trodde sig kunde visa hur en blogg fungerar. Hur man gör en blogg intressant. Enligt han/hon gjorde jag allt fel, jag visar bilder där vi festar, jag kritiserar och hyllar folk. Detta var tydligen inte ok, enligt någon lag.
 Dagens inlägg kommer kritiken gå till människor som är självupptagna och snåla. Snåla människor är bland det värsta som finns. Jag har blivit uppvuxen med att jag alltid ska vara generös emot dom som förtjänar det. Och jag tycker det, att om man är vän med någon så är man generös och givmild. Jag har precis träffat en person som är tvärtom.
Snål och jävligt egoistik, och denna person kritiserar mitt val till utbilding. Denna person som inte ser skillnad på två enkla begrepp. Jag kan inte påstå att jag har någon sjö av pengar att ösa ur nu när jag är student. Jag begär inte heller det. Detta har jag valt, såhär har jag valt att leva, och det ska ingen annan få lida för. Jag har två underbara föräldrar som kan erbjuda pengar, men det är inget som jag vill. Jag kan klara mig själv, men när man träffar en människa som mer än gärna lever på andra, men snålar med sina egna pengar och aldrig ställer upp tillbaka, då är det kört.

Just nu känns det meningslöst att gå denna utbilding, det känns som om jag inte lär mig något.


men det är en ny dag imorgon, och då tar jag nya tag. =)

Hej hopp=)

Flashbacks ifrån igår börjar sakta men säkert komma tillbaka. Vodka, vin, singstar, cider, träd och polis är det som satt sig fast på mitt minne under dagen. Måste försöka sova.

My life is a fairytale.
En halvtjock neger liknande kille, som är kaffe och ciggarett beroende, som inte under sina 23 år lärt sig något ifrån sina misstag. Dricker aldeles för ofta numera, och motionerar fruktansvärt för lite. Försöker hänga med att plugga, och ibland går det mesta åt helvete.Men jag är otroligt glad iaf.

Idag fyller Alexandra år och det ska vi gå och fira. Sitter och väntar på att J ska komma hem. Dom är och handlar och svullar i sig god mat, medans jag själv sitter och försöker stöda upp all tomatsås som jag råkade spilla ut imorse när jag ramlade in. Men annars så svälter jag snart ihjäl.
Bilder antar jag att det kommer upp imorgon, så då läggs dom ut här:)

Nu ska jag städa undan lite, duscha och sedan försöka äta något vettigt innan jag går ut igen.

pusshej

Att fånga en fjäril

Idag är jag så irriterad, vi har en person i våran klass som jag ärligt talat tror utan att överdriva är det mest sjuka person jag träffat på. Jag har träffat många personer, genom både jobb och annan erfarenhet men jag har aldrig varit med om någon sjukare människa än detta.  Nu har hon iaf anmält mig och en annan person för olaga hot.
Det ska bli intressant att se hur detta slutar.

Idag har vi ändå haft en helt ok dag. En riktigt bra och intressant föreläsning och en rolig gruppuppgift.




Ikväll ska jag gå på Harrys och käka middag, sedan ska vi på fest och sedan blir det krogen.
Fy fan vad nice.

Green drink baby.

Njut mamma, njut för fan.

|And when i'm gone you can say; Where'd you go? I miss you sooo|

Idag har varit en helt ok dag. Jag har tvättat och pluggat, även hunnit med att smälla i mig godis och popcorn. Fast det var ju Jennies fel så klart. Bara för hon sprang på möte, hade jag tråkigt, och vart beger man sig då?
Hemmakväll.
Idag skulle det tydligen vara ett program om feta människor som gillar att sitta på killar, så dom blir upphetsade och liknande. Konstigt vad folk gör för att kunna komma på tv. Tänk om man skulle ha en gigantisk fitta i käften. Fy för fan.

Idag ringde jag till en shitsur människa på jobbet. Bemötande kallas det, lille vän.
Helgen blir inte spec lugn tror jag inte, men det är väl som vanligt. Jag funderar om jag ska köpa en box vin, för att dela på. Fredag ska vi ut och käka, sen är det förfest, sen krogen.
Jag tror att jag har fått mest ragg utav alla sedan vi kom upp, tyvärr var det både av fel kön och fel människor. Jag har fått härliga kommentarer som säkert min mamma har dött av att få höra. När jag istället skulle lägga in min stöt på den jag ansåg vara helt ok, ser jag henne istället grovhångla med en annan brud i soffan, kan det bli mera fel?


Förvånad Jennie och en hyperfull Micke.=)

Äntligen.

Tentan är över och helgen har passerat. Ingen lugn helg, men så skönt.
Idag har jag äntligen fått sova ut, och det behövde jag. Länge sedan som jag har sovit så pass bra måste jag säga. Trivs något oerhört bra med att kunn få sova ut ända tills klockan elva.
Känns som alla spänningar släpper i kroppen, nu när det värsta är över fram tills nästa år. Idag klockan 14.00´ska jag börja på en ny kurs, som jag inte riktigt vet vad den handlar om.

Snart kommer jag hem:)



RSS 2.0