Helllu=)

Idag har jag pluggat i stort sett hela dagen. Legat i J's soffa och försökt träna in allt. Har faktiskt hjälpt ganska mycket. Som tur är så har vi en dag på oss imorgon, lite lättare när man sitter och förhör varandra:)
Ikväll ska jag ta en paus och glo lite på tv, har laddat hem lite filmer. Funderar på att köoa lite popcorn light och somna till filmerna. Så skönt.

Jag ska snart åka hem. Fy fan vad kul det ska bli. Äntligen få träffa både P, och Daniel. Antar att första stoppet blir att springa en runda med P på harrys och sedan en runda på Sun, med Daniel. Wiiie:)
På Fredag den 3:de så fyller X år. 23 år gammal så snart är det inte långt kvar tills 50. Har inte pratat med henne så mycket nu på sista tiden, det är tråkigt. Har iaf köpt en fin födelsedagspressent, som jag ska skicka upp.

Wiie, ikväll ska jag äta fläskfile med potatis.

skriver sen



pusssss

Do you understand?

I was in love
I was in love
I was in love
I was in love
I was in love
I was in love
I was in love
I was in love

with someone without a fucking heart.
-
And I'm young and I'm strong
But I feel old and tired
Over fired.

And you have no idea how it feels to be on your own.
In your own home with the fucking phone.
And the mother of gloom in your bedroom.
Standing over your head with her hand in your head.
With her hand in your head
I will not pretend ,i will not put on a smile.
I will not say i'm alright for you when all I wanted was to be good.
To do everything in truth




Idag är det en såndär dag som jag bara vill åka hem till Mamma.
Jag har tvättat och nu är jag hungirg med.


Pussss

looove me love mee love meeee

Tentan snart, pluggar för fullt. Börjar bli nervös nu, på riktigt.
........
inte nog med det så har jag blivit tjockis med. Fuck.



Glad som aldrig förr, med en vodka redbull i handen. Kvällen slutade med att Jennie och jag ramlade, hon på golvet och i trappen och jag över en soffa. ;)

haha neeeever

Jag är grymt jävla bakis, en del av dagen har jag spenderat på golvet, en annan i sängen.


Alltid lika happy, och nyklippt med=) Här i fullfart att sjunga.



And so Sally can wait,she knows it's too late as we're walking on by.

Det känns på ett sätt som att vi går i lekis när vi sitter och arbetar i en grupp. Medans vissa kör med bromsen hela tiden, och ska vara så jävla petnoga, går det snabbareför vissa. Jag säger inte att man ska vara slarvig, men jag känner att jag inte kan sitta i en datasal, där huvudet sprängs och bara diskutera hur man ska på bästa sätt översätta en text till engelska. För fan det är bara att gå in på nätet, slå upp ett lexikon och översätta. Vem bryr sig om texten blir mer eller mindre, vi har iaf översatt uppgiften. Jag ägnar inte mitt liv åt en redovisning, det kanske går shitbra, eller det kan g helt åt helvete, och vi kan göra bort oss, men hur ska dom andra veta det? Ingen vet exakt vad vi har planerat, och det är bara att spexa till det lite. Vi kan ju grundera. Fan blir så trött. Inte blir det bättre utav att hela jävla biblo..luktar gammal fylla. Idag tog det priset för idag luktade det gammal spya precis överallt.

Ikväll så orkade jag inte plugga, så hade tänkt att läsa igenom 2 kapitel innan jag somnar och sedan ägna dagen imorgon åt att plugga. Jag gick en promenad och pumpade sönder " How to save a life" Låter är gammal som gatan men jag tröttnar aldrig. Det är mina slappna av låt. Yeeees:)

Det kanske var jag som misstolkade, men sänder man ut signaler som visar att man tycker om någon annan, sen gör och säger tvärtom. så bli man förvirrad. Och då går det inte komma tillbaka efter fyra dagar och tro att vi ska kunna reda ut något, som tydligen inte ens var något.
Det som är mest sorgligt är att jag vet att vi kommer prata på Fredag/Lördag. Antagligen så kommer det hela att bli fel, eftersom jag inte ens vet vad jag ska säga till dig, eller hur jag ens ska kunna förklara.
My fucking head sprängs snart.



OhMyFuckingGod.
Jag hittade den värsta bilden utav alla på mig. På bilden ser det ut som om jag slickar på bordet, grejen är att jag skulle försöka pricka min snaps, som betsod utav en jäääger.
Tydligen inte ens var i närheten. Brevid mig sitter en förvirrad Amir.


Halva Amir och en överlycklig Jennie. Detta är efter att hon spillt ut 2 groggar på mig...=)

Drunk like a fucking Bitch.




Alltid en vodka-redbull i handen, plus ett sugrör:)

Pusss

I wannaaaaaa knooow what love is

Seriöst så är jag så jävla trött idag. Gick upp klockan åtta och stressade som fan bara för att hinna i tid. Åt en snabb frukost och sedan iväg fort som fan. Det gick ganska okey med vårat arbete, bara det att när ett ämne är så pass ointressant som jag tycker att detta var, så lägger man inte ner någon större kraft och energi på det. Jag hade inga bra ideer och inte alls så mycket att komma med. Sjukt att hjärnan stänger av, när det blir för mycket. För mycket information, för mycket nya intryck, samt en stenhård press att nu måste man klara första tentan. Sen allt festande kanske inte gör saker och ting bättre.
Ikväll åt jag stekt ägg-knäcke med yoggi. Det var gott och mättande. Ska försöka att sätta mig och plugga en sväng, innan min kvälls-power-walk sätter igång. Imorgon börjar vi klockan nio igen för att sitta på en föreläsning om Etik. Ganska intressant.

Jag känner att jag skulle behöva åka hem, har fortfarande en massa saker som jag skulle behöva hämta. Det känns inte riktigt som "mitt hem" när jag kliver in i denna lägenhet. Iofs är den ganska liten och det är skönt på ett sätt, men tycker att det blir lika stökigt iaf. Det finns alltid något att plocka med. Inte nog med det så har jag tvättat idag, så jävla duktig:)


En nykter Amir, en halvfull Helene, och en 100% berusad Micke=)

Lunch=)

Sitter hemma på lunch nu, fan vad gott det blev. Igår gjorde jag en fläskfile gryta, som bestod utav 20% kött och 80 % grönsaker av alla dess olika slag. Riktigt gott.

Nu ska jag återigen till skolan, men skulle bara tillägga att det första jag såg när jag slog å facebook imorse var detta:


Fy för fan...haha ussh..


Pusss

Low carb-

Jag har hittat en diet på nätet som min mamma tipsade mig om. Eller diet och diet, ät bättre och må bättre är hennes mening, eftersom jag nu i 2 veckor har tjatat på henne om att hon ska bidra med lite pengar till ett träningskort, så tyckte hon det att jag först kunde "ändra" om mina matvanor. Byta ut cola mot vatten, och grönt the.
Så nu ska jag iaf försöka byta ut alla kolhydrater. Vi får se hur det går, alltid kul att pröva nytt.
Fisk, kött och nötter är riktigt bra tydligen, och kolhydraterna på en vara som man köper, ska aldrig vara över 5.

Jag känner att jag behöver få en positiv anda, om jag ska klara av tentan, så ikväll istället för att sitta och deppa över spild kärlek, ska jag lägga undan alla böcker, och ta en lång power-walk, förhoppningsvis på 1,5 timmar. Sen hem och duscha och sedan sova. Fan så skönt det ska bli.

and will try to fix you.

Yeaaaaah baby.

Idag känns det väl sådär. Har inte riktigt hunnit att smälta helgen än. Och jag vet inte ens hur jag ska förklara för dig, vad som egentligen hände. Jag är bara så jävla besviken.

Idag var det skolan, en utav de bästa föreläsningarna som vi haft hittils. Vi fick träna i grupper på hur man bäst kan kommunicera, och det var ganska svårt. Vi fick utgå ifrån en modell " Klient, hjälpare och en som satt och såg vad man gjorde för fel" Man lärde sig iaf en hel del. Ikväll så ska jag plugga till våran första tenta som vi har om två veckor, och efter det kanske jag hinner med en power-walk.

Ikväll ska jag ringa X


Blääääääääääääää

Fy fan, så fel man kunde ha. Jag hatar dethär.

Partybowling=)


haha, yeah;)


 

Ussh, nej..godnatt


Bloody mother fucking asshole.

And I'm young and I'm strong but I feel old and tired
Over fired.

Tack Daniel.
Igår fesade vi, det var roligt igår, och mindre roligt idag. på ngt sjukt sätt, så åkte vi s-lapp ner för hoppbacken, som är en utav Sveriges största hoppbackar. Så tydligen måste jag ha haft betydligt mycket alkohol i kroppen, eftersom jag är så jävla höjdrädd. Men det var roligt, en gång och adrig mer. Vaknade upp av att jag hade fått ett jävla sms, ifrån förvaltningsstyrelsen. Tur att det var en fjant som drev med mig, jag har även fått en stor moralpredikan av min kära mamma, om vad som är rätt och fel. Så nu kommer hon nog inte ringa på ett tag. Tydligen, så klantig som jag är hade jag skickat ett sms till mamma inatt;
04:30- Hej mamma. Nu sitter vi i den gröna hoppbacken, och ska åka s-lapp ner. Puss puss

Så egentligen får jag väl skylla mig lite själv, men det går nog över=) Värre saker har hänt och kommer säkert att göra.

Idag hade jag tänkt att kanske plugga, och sedan ska jag laga kyckling, med vitlök. Perfekt för ikväll ska jag på födelsedagsfest. De andra ska festa på hårt ikväll, medans jag starkt funderar på att dricka saft och vatten.
Vi spelade partybowling igår, det var riktigt kul. Jag kom på andra plats, av sju. 218 poäng. Fan så duktig jag är.




Nu ska jag städa, diska och sedan sova och sedan ska jag ringa min gamla arbetskamrat Monika=)

Haha..

Jag har hittat pefekta bilden. Jag står och sjunger på scenen.

Kom ihåg att det här är efter 1 liter vin + 3 vodka redbull ;)

Plugg, plugg, plugg

Har precis varit på möte med föreningen, det var helt okej och helt underbar mat. Egentligen hade jag faktiskt tänktatt gå ut ikväll och festa loss, men ingen annan var ju på det så jag antar det blir att vara hemma och plugga istället. Idag skippade jag att gå till sista lektionen, där våran studievägledare skulle komma, och tänkte istället;
Heeeeey, nu ska jag hema och plugga
Mycket riktigt kom jag hem, men somnade inom 15 min och sov i över två timmar, tills det var dags att fixa iordning sig till middagen. Så egentligen borde jag läsa igenom två kapitel ikväll så det inte blir något hets-plugg nästa vecka. Jag funderar på om jag ska läsa igenom och plugga in alla anteckingar imorgon från alla föreläsningar.

Det blev så konstigt idag tycker jag.
Love makes me fucking confusied.

Innan jag börjar plugga så ska jag ta en lång promenad för att upptäcka staden, jag är ganska sugen på att gå och träna men jag orkar inte. Fick ett erbjudande att köra spinning imorgon och det kanske inte skulle vara så fel? Borde förbränna ganska mycket om man kör på like hell.

Vi ska läsa 2 kapitel ur en bok "Kunskap i socialt arbete". Det är fan det värsta jag varit med om i läsväg. Den person som skrivit de kapitel borde ha stryk. Jag har aldrig i hela mitt liv läst något så svårt och så pass tråkigt. Det tog mig över två timmar att läsa, och då hade jag inte struckit under. Så det får bli på Fredag.

Pusss, sleeeep tight.

When will you be back again?

Jag vaknade nyss och fick se en bild på mig, på facebook:) Den bilden är ganska fin, mest pga av sällskapet brevid mig och för att jag har druckit en halv bag-in-box.





Inatt drömde jag massa konstigt. Det är otäckt när man vaknar utav en känsla, som inte går att beskriva. Känslan var iaf att jag saknar P och Daniel där hemma.

Skolan nu=)



Pusss

Diss angående bloggar.

Jag har nu i nästan 1 timme suttit och läst ett flertal "kändisbloggar" och det är inte speciellt många bloggar som egentligen är något att ha.
Om vi ska börja med Blondinbella. Bruden är 17 år, och skriver om livet som om hon vore närmare 30 år. Ifrån sina MVG på en gymnasienivå, till att bleka tändera och till slut sin "lyx" träning på Sats. Nej tack.
Efter det klickade jag på resten som ungefär är likadana, Kenza, Stina-L och sånt där. Där vinner Blondinbella ett poäng, eftersom hon inte lägger ut tusen kort på sig själv och till skillnad ifrån dom andra tjejerna som framställer sig själva som fotomodeller. Och vem vill egentligen höra på om hur en hund mår varje dag?
Alex Sh.. blogg måste jag ärligt säga att den var riktigt rolig. Underhållande och ärlig. Tyvärr var has fru's blogg inte direkt lika rolig, det enda bloggen handlade om var hennes träning och hennes viktnedgång
De bloggar som var bäst, och mest ärliga var iaf Alex S, och Gynning.

Jag är fullkomligt såld på Kleerup. Det finns ingen som på länge har gjort så pass bra musik som honom. Först kom With every heartbeat, sedan Longing for... och nu 3am med Marit Bergman. Fan så bra. Jag verkligen älskar den nya låten.X försökte på ett sätt lura mig till en öving i Yoga, det gick inget vidare bra:) Det såg mera ut som en blandning mellan ren och skär smärta och någon sjuk arabsex ställning, så jag tror att jag skippar de.

Skumt, man går ifrån 20 sms om dagen till 0. Var jag värd så pass?


Godnatt.

Leeet me see that thoooong..baby..

Har den jävla låten i huvudet, från lunchen. Vi satt och kollade på tv, och på MTV spelades den låten, som säkert är 10 år gammal och totalt värdelös. Jag förstår inte alla dessa svarta människor som tror att det bara är att fixa ihop en låt, som upprepar sig sjäkv och sedan slänga in några svältande bimbosar i videon och sen blir det shitbra?
Lite klass tack.
Idag hade vi en seg föreläsning, och nu när jag tänker efter så gav den mig faktiskt inte ett dugg Föreläsaren är trevlig, men pratar för fort och skriver för fort. Och innan man hunnit anteckna hennes klotter, så är hon inne på nästa sak. På ett sätt så känner jag mig utvecklingsstörd, för det är inte mycket jag fattar i ämnet forskning. Men det kanske släpper sen.
Jag hade tänkt att fortsätta mitt nyttiga liv med att äta makg, och två knäckeikväll. Kanske lite Yoggi med. Jag har faktiskt lycktas ganska bra än så länge.

Nu är jag så jävla trött.


Pussssssss

Love-Ironic

Idag har det pratats lite om kärlek lite överallt. Jag är så förbannat trött på ordet kärlek.
För mig är kärlek som heroin, man prövar det en gång, sen blir det som ett jävla beronde, som man aldrig kommer ifrån.

Nu har jag öppnat en cider, och nu ska jag på fest. Det ska bli ganska skoj att koppla bort skolan och allt som hänt. Allt är bara så nytt och så mycket, min hjärna stänger av efter tag när man matas utav information. Snart ska vi öppna my-bag-in-box som vi köpte igår


yeaaaaaaaaaaaaaah

bilder ifrån Elins kamera kommer imorgon på facebook och här..=)


Pusssss




It's your fucking life

Nu när man tänker tillbaka på dagarna som gått, så efter ett tag så kommer man på;
Heeeey, it's my life
Egentligen så undrar jag vad för nyttigt jag har gjort i livet. Jag försöker och försöker men kommer inte på spec nyttiga saker. I stort sett så struntade man i hela högstadiet, och gymnasiet så var det bara sista året som var värt. Efter det så började man arbeta. Och det har verkligen varit roligt att arbeta. Och nu, vad ska egentligen socionom utbildningen ge mig? Vad ska jag göra efter? Det är så sjukt mycket att göra, så ni skulle aldrig tro mig. Vi har inlämningsuppgifter, redovisningar och en big fucking tenta. Iofs så gillar jag att det händer lite, så imorgon hade jag faktiskt tänkt att sätta mig och plugga in alla anteckningar som vi haft på föreläsningarna.

Jag och Jennie. LIKE THIS;)


Jag saknar X så mycket idag, det känns verkligen.


Fallin.

Fan vad jag är trött. Pluggat och sprungit på stan hela dagen, det känns som om jag ska dö. Imorgon tror jag faktiskt att j ska börja träna, imorgon är det step up som står på schemat:) Det ska bli ganska nice.Även Bodypump och T.Cycle ska bli intressant. Behöver verkligen komma igång med träningen nu, eftersom denna vecka har bara enbart bestått av fet mat och alkohol. Beach 09 here i come baby
Idag var vi och fikade, och eftersom det blivit så populärt med chai-latte var jag tvungen att pröva. Det var gott, men fruktansvärt sött.


Amir, Hanna, Jennie, Sara och meeee:)

Sjuk.

Då var man hemma ifrån skogen, och till råga på allt så är jag fruktansvärt sjuk. Känns som om jag svalt en hel apelsin, och har nog lite feber med. Mamma säger att det bara är att härda, medans jag istället bara vill lägga mig ner och sova. Skolan är ju ett måste, men hur ska man orka sitta på föreläsningar i 4 timmar, när huvudet känns som om någon har hoppat på? Vi lekte iaf på lägret, vilket jag fann utmattande. Efter det drack vi upp 3 liter vin och genast blev allt lite roligare, jag tror att vi somnade klockan 02.30. Vaknade vid halv åtta, och sedan blev det full rulle. Ärligt så var lägret helt ok, meningen var ju att vi all skulle lära känna varandra, och jag tycker att med alla de samarbetsövningar och tillitsövningar så lyckades vi ganska bra.

Jag saknar fan mitt jobb, och hur jävla sjukt är det inte? Där går man och klagar varje natt på hur dagpersonalen arbetar, och hur våran chef beter sig, och ändå saknar jag det?. Ett arbete handlar om precis vem man arbetar med och jag måste säga att i våran nattgrupp så var det shitbra folk, om man räknar bort en person. Det går inte att ha en orm i ett paradis=)

Ikväll hade vi tänkt att hyra film, och det ska bli skönt. Jag ska precis laga lite mat, fiskk, mandelsås, och ungstektpotatis. Det ska bli gott:)
Tydligen har det blivit populärt med kändisbloggar. Vissa som man trodde var helt pantade måste jag säga var hur kul som hest, medans andras bara är misslyckade. Idag på msn, fick jag höra ifrån skönaste tjejen detta;

"Medvetet så skriver hon smörja som hon vet kan uppfattas som provokativ och bortsett från det så leker hon så jävla fancy. Men hon försöker ju vara så politisk som möjligt,leker advokat och jag vet inte vad.. så någonstans mellan dagens outfit och påhittade våldtäkter så skriver om om det moderata ungdomsförbundet"


Bilder ifrån fest-veckan och ifrån lägret kommer imorgon.



Pussssss

To the forest.

Yes då var man uppe, somnade kanske runt 01.30 och steg upp för ett tag sedan.
Ska snart bege mig till skogen... Fan är så slut.Jag hade nästan tänkt att se Fredagen den 13: de inatt, men med tanke på vart jag ska idag, ändrade jag mig relativt snabbt.


Skriver mera imorgon kväll....


Pussss

Makt.

Jag är nu så pass irriterad. Kollade lite på tv på datan och vad får jag se?
Sarah Pallin. Hur kan denna korkade människa ens få vara med och predika om saker och ting?
Hon är emot aborter samtidigt som hennes nu 17-åriga dotter på smällen med en ännu mera ogift killle. Sarah Pallins man har precis åkt dit för rattfylla, och enligt många "högre" män i Usa har hon ett sådant maktmissbruk att det nästan är olagligt. Hela hennes upplägg utav det hon står för är liksom raserat. Hon bryr sig bara om sin jävla olja, och ska dom få en knäl som Bush? Usssh..och inte nog med det, så har hon en baby på 5 månader som har down syndrom, så borde hon kanske inte vara hemma och ta hand om honom, för jag antar att hon fortfarande ammar. Egentligen så fattar jag inte, för hon visste väl redan när hon tackade ja till allt detta, att allt om hennes familj skulle läcka ut? Och man sätter väl ändå familjen före eller? Iaf de normala.

Usa kommer att sluta i ännu mer kaos efter allt Bush nu lämnar efter sig.

Godnatt


föresten hade jag en trevlig konvers på msn nu under natten, me like.:)




Diskutioner.

Jag har med andra ord gått i 1 vecka i skolan och det känns lite sådär. Iofs så har vi festat ganska hårt ändå sedan Måndags så nu är jag fan slut. Jag är så pass sliten att jag skulle kunna sova hur länge som helst. Jag ska iaf snart gå och lägga mig. Idag känns det extremt mycket bättre än hur jag kände igår.
Kollat på film, och fläskat i stort sett hela dagen. X är hemma ett tag, och det är riktigt synd att jag inte var hemma nu. Det känns liksom som om de här tre åren kommer att gå fruktansvärt sakta, och egentligen vill jag åka hem direkt. Skulle lätt kunna sätta mig på ett tåg och åka direkt hem. Men jag vill gärna ha denna utbildning. Everything's gonna be alright.

Imorgon ska vi tydligen åka på läger, vilket jag inte alls ser fram emot. Det finns två saker jag hatar, och det är allt som är med skog, tält och bosätta sig med främmande människor, och leka lekar. Det finns säkert en shitbra tanke bakom men det är inget för mig. Har jag haft hemlängtan innan, kommer det aldrig kunna bli bättre i en fucking skog. Jag och en kompis ska dela på 3 liter vin, kanske det underlättar stämningen. Eller så blir det tvärtom, eftersom jag är frispråkig när jag är nykter, och när jag då är onykter kan det gå illa. Jag ska upp klockan 8.15 hade jag tänkt, men eftersom vi har dessa bygnadsarbetare här som tydligen börjar arbeta klockan 07.00 så lär jag väl vakna, och en jävla fucking granne som städar klockan 06, lär jag väl vakna. Har alltid svårt att sova tungt de första månaderna på ett nytt ställe.
Här uppe är det kallt, tydligen hade jag en stor diskution om detta igår. Det är så jävla kallt att jag inte ens kan bli kåt, och då är det illa. Jag fryser ständigt. Även om det är "sol" ute så blir det aldrig riktigt varmt. Jag har ju klagat lite innan, att det var för varmt "hemma" me nu är det kris. Jag undrar hur det ska bli i vinter.

Jag fick finaste bilden som sagt igår. Ligger och tittar på den hela tiden. Ibland är det konstigt hur jävla mycket man kan sakna folk.  Mamma och pappa ringer ju varje dag, och det känns skönt nu sådär i början, och idag blev jag glatt överaskad att farmor ringde.
Jag har faktiskt inte pratat med Daniel på länge, men P och jag har förvånadsvärt bra kontakt. Så med andra hade jag rätt, vilket händer i stort sett hela tiden. X och jag pratar ju varje dag så det ser ut som vanligt, men känns ändå som im jag bor ännu längre bort än innan ifrån henne.

Godnatt.


Puss återkommer Onsd...

I wanna go home.

Jag saknar er så förbannat mycket. Jag vill bara åka hem.
Idag är en sådan tjutdag, tror större delen av dagen har gått åt att gråta. Ringde P och pratade länge, det kändes underbart. Jag fick även en fin bild. Me love

Jag funderar om jag bara ska lägga mig och sova.






:(

RSS 2.0