sunny

Efter en tid med lite depp så mår jag bättre! Det känns bra nu!
Jag sitter och lyssnar på Missy Elliott, då mår man bra! Den kvinnan har väl inte mått bra på 10 år, då vet jag att det finns hopp för mig med. Även om hon gör vettig musik, ibland!

Jag ska hur som helst plugga idag, och sedan ska jag fika!
Ikväll blir det grill och vin!
Puss hej

4u

Jag tröttnade på att vika tvätt.! Så jag satte mig ner och började tänka efter.! Detta kom jag fram till.


.

Det är sjukt så mycket man undervärderar sig i vissa lägen. När man till slut inser hur sjukt det är så är man redan nere på botten, och när man tänker efter så är det bara en själv som man har skadat. Det hjälper inte att alla ens polare säger till en, att den kille/tjej är dålig för dig. Det hjälper inte förens man själv insett det, oftast då när personen man är kär i har gjort något så pass stort så att man vaknar. Ibland är det skönt att vakna upp, men oftast är det ännu värre, för så skäms man. Jag skäms. Man skäms att man tillåter den andra att nedvärdera, trycka ner och leka med en. Det är då man inser hur patetisk man har varit, hur många undanflykter man har lyckats hitta på, att man alltid i alla lägen har försvarat den man tycker om inför andra. Även om det uppenbara har legat framför en hela tiden, har man blundat. Att alltid ta emot!
Det blir som ett beroende, och ett beroende av alla slag slutar aldrig bra. Aldrig någonsin. Hur man än gör, så kommer det som man är beroende av sluta att ha sin verkan och det är då det gör ont. Men även hur ont det då gör, är det steget att släppa taget som gör ondast!
Det är hemskt när man har offrat det heligaste för något som man blivit lurad till. När man gjorde ett val att tro på en människa, och det hela resulterade i att sitt eget kött och blod vände sig emot en. Det är tragiskt.

Jag skulle aldrig ha tyckt om dig så mycket, så jag är bered på att ta en fucking kniv i hjärtat varke dag!
Så därför, tack för denna tid. Detta kommer vara det sista inlägget jag någonsin skriver om dig.  Även om jag ännu inte är säker på detta, är jag övertygad om att om 1 år är jag glad att jag gjorde detta. Då kommer jag att vara tacksam!
Lycka till, du behöver det!

Did u tell me?

Jag borde ha pluggat idag, jag fikade, jag åt på stan 2 gånger och jag shoopade. Allt det onödiga.
Men ikväll har jag kollat lite på film och nu tvättar jag. Så har egentligen inget roligt att tillägga.

Jag har inte varit på så jättebra humör idag. Jag somnade inte förens 05 imorse. Så idag var en hård dag!
Jag gjorde av med för mycket pengar, och jag tog ett beslut som jag redan ångrar nu. Det kändes ändå ok på morgonen när jag vaknade men nu när det är kväll och ensamheten kommer fram ångrar jag det. Men jag vet att det var nödvändigt, kanske inte nu men i framtiden.

Nu ska jag vika tvätt! Puss

gaaah!

Fan säger jag bara om allt. Kortet är cp, min telefon fungerar inte, mitt tvättmedel och sköljmedel är stulet och min ekonomi är kaos, jag slog i min fot, jag är sjuk, och jag har inte orkat städa.
Helvetes jävla shit fan!


yes u are.

Du är 18 år, du knullar halva sthlm's gayvärld för att du har så pass dålig självkänsla.
En skam för denna värld!


Jag har lite feber, cityakuten nu, sen sol!

Sandra Forsberg och farmor!

Jag sitter här hemma och lyssnar på musik. Så jävla roligt har jag.
Nej men skulle åkt till Lars med resten av gänget och spela spel men jag orkade bara inte.
Så därför ska jag krypa ner i min säng och kolla på film och somna!

Jag frågade min farmor idag om hon kunde sponsra mig så jag kan köpa speglar att ha i taket.
Stackars farmor fick nästan en chock, och utbrast:
Neeeej Mikael, nu får det vara nog med fjanterier. Speglar har man på toaletten, ingenstans. Punkt slut!
När farmor har talat är man tyst! Tänk att en sådan liten kvinna kan få tyst på mig! Det är hon och Sandra Forsberg som har kraften, även om Sandra ligger i underläge jämfört med farmor!

Nu blir det dusch, fredagen den 13: de, och sömn!

Puss

Nr3!

Egentligen vill jag bo i Mumindalen, ha ett hemligt förhållande med Morran och dricka te hela dagarna.
Men eftersom jag lokaliserar mig så dåligt i Finland så får det duga här, så länge.

Ja fy fan!

Samtal:
A: Men Miiiiiiiiiiiiicke fy fan, sånt där snusk frågar man inte
M: Nehe
A: Du är den mest vulgära människa jag träffat, och frågan är om jag någonsin kommer träffa en som du.
M: Mhm:)

Ja nu blir det top-chef, jag blir bara kåt av att se den snygge amerikanen. Sen efter det blir det hemköp och schteeeeeka i solen! En cola idag behöver jag, detta ska njutas med min draqqueeeeen:)
Det finns inte en jävla serie nu längre, alla är slut!

Finnen(L)

-M- säger: Jag känner mig ensam


-M- säger:
Jag kanske har en liten böld på benet

Miss M säger: nä älskling det har du inte


-M- säger:
nej det har jag inte

Min älskling vet hur jag ska behandlas när jag är bakis.!


Olles!

Helt plötsligt inser jag att jag har 5 finnar som raggar på mig. Jag måste ringa till MIN finnjävel så hon får översätta.
Tolk.

Mi: Kan jag få lite läppglans raring?
M: Ohh jaaaa
Mi: Jag har inte herpes
M: utmärkt
Mi: Iaf inte på de här läpparna

haha bästa:) Tack Lina för en utmärkt ikväll!
Sängen blir det idag! Hela dagen lång!

.k.

Jag vet inte riktigt vad du kallar leftovers Alexandra, men jag anser inte att han var något leftovers.
Jag kanske nöjer med sånt, till skilland från dig som nöjer dig med vad som helst
Tydligen var ordet tillfredställelse ngt du inte kunde ge honom:)

Nu ska jag sola! Och ikväll ska jag grilla hos Lina!

Alexandra Nilsson - den hemska sanningen!

Du säger att det var jag som började, tyvärr var det du! Det jag gjorde kanske var dumt men efter vade jag har hört är det väl knappast något nytt i ditt liv, jag menar det brukar väl du ofta göra.
och en sak till, botox är något du borde fundera över.!

Never More Alexandra Nilsson!

och en sak till vinfyllo, jag njöt varje sekund, i hela 45 min!


blääääääääää

Jag är allmänt trött på folk idag. Snart kommer finnen hit, det ska bli roligt!
Och jag pratar med en känd porrstjärna från ett annat land, fan vilket highlife!

Val nr...?

Denna historia är ännu ett svårt val, hur vi som människor väljer att handla. Återigen handlar det om kärlek.
Du är en känd läkare, du är berömd för hur du behandlar människor och du utför ditt arbete med en stadig hand. En utav Sveriges bästa läkare är du. Du är nu i ett vägskäl i din karriär och i känslolivet. Du ska gifta dig om 1 månad med ditt livs kärlek, som du älskar överallt annat. En dag kallar din chef in dig på kontoret, och berättar att det finns en möjlighet att du kan rädda 2 miljoner Aids-sjuka barn i Afrika. Om du åker dit måste du vara borta i minst 3 år, du kommer inte att ha tiden att komma hem, men när ditt arbete där nere ä klart kommer du vara ekonomisk oberonde.


Val1
Du väljer att åka till Afrika, du känner att ditt samvete inte kan ta att 2 miljoner barn dör bara för att du inte kan åka. Din älskade kommer du att förlora, det var den sanna kärleken som du inte kommer att hitta under resten av livet. Du kommer inte att bli ensam, men du kommer aldrig att bli kär och ingen kille/tjej kommer att älska dig igen. Du får bara sex och uppmärksamhet. Men istället blir du världskänd, du förändrar livet på många miljoner människor i Afrika och när du dör så dör du med rent samvete, dock ensam.

Val2
Du väljer din älskade. Du stannar hos honom resten av livet, väl medveten om att 2 miljoner barn dog pga att du valde kärleken. Du fortsätter att vara läkare, du är fortfarande mycket duktig men ditt hjärta är förstört. Du saknar nu förmågan att kunna lita på dig själv och du försöker desperat rädda varje patient som kommer in. Du intalar dig själv att du valde rätt. Din kärlek kommer du att ha resten av livet. Han kommer att behandla dig som sitt käraste och ni får en rikt liv, både med kärlek och pengar. Ni kommer att dö tillsammans men du kommer att dö olycklig. Du dör och din sista bild du ser innan du går vidare är barnen som står och väntar på dig.

Hellu world, !

Daniel har varit snäll idag, han har sagt att han saknar mig. Snart kommer jag hem, så kan vi dricka vin hela dagarna och ligga på straden och skvallra om folket som går förbi.  Tyvärr blir det inget i lägenheten som vi alltid var innan:)
Jag saknar hem idag!

Blondiie pluggar, hon försöker låtsas vara duktig numera. Jag förstår henne!

Det är lustigt detta med telefoner, jag förstår inte varför människor inte kan svara. Det finns vissa som jag känner som har en vana att aldrig svara. Aldrig någonsin, inte på ett samtal eller knappt sms. De tror säkert att de är mycket upptagna människor. Det andra som jag hatar är när folk ringer en signal och lägger på. Snikna jävlar.
Själv slutade jag med det när jag var 13 år och hade comviq. Det var tider det!

Jag skulle ha solat idag! Det blev inget med det heller, fan! Jag ska sola imorgon och på Tisdag.
Jag har 3 stycken att fika med i veckan, det lär bli en full vecka.

Jag har ju min egen lilla sida som jag går in på när jag känner mig ensam och lite ledsen. En sida för såna som mig!
Det är skönt att den sidan finns. Iofs så hade vi sluppit allt drama om jag inte upptäckt den sidan, jag hade inte kunnat dra med S till Sthlm, och ingen kryssning.  Och vem hade velat missa det?
Men hur som helst så gick jag in där och sökte på folk som bor hemma.
Och vad fan får jag se? Ett monster, ännu ett jävla monster! Denna kille har varit min fiende sedan jag var liten.
Det som är komiskt är att denna kille alltid har varit populär, under hela sitt liv. Han var den som alltid hade den nyaste telefonen eller de senaste kläderna. Han var en stjärna enligt honom själv. Ni ser själva varför vi inte gick ihop, det fanns bara plats för en utav oss. Skillnaden mellan oss är att han var en mobbare. Han var den mesta elaka människa som kan tänkas. Jag kan med vara dryg och elak, men mot de som jag gett mig en anledning. Han var elak för han njöt av att se svaga och yngre människor gråta. Nu ser jag på denna hemska lilla varelse som kan liknas med en tjock gremlins att han inte är så populär längre. Han har blivit skallig och gått upp 25 kg i vikt. Han har fått större bröst än vad Linda Rosing har!
Det är roligt, att killen visar upp sin "nya" kropp på ett minst sagt erotiskt sätt när han står i duschen. Jag undrar om han drunknar i allt underhudsfett! Tanken lockar att skriva till honom: What the fuck happend 2 u honey?:)

Jag känner att jag har vunnit, en seger värd att firas. Jag är mycket nöjd över detta, och jag skänker ett grattis till dig, ditt nya sunda liv, och den där vad du nu kallar det eller vad det ska likna mellan dina ben. Jag har iofs ordet, och ordet är Shame, shame darling!

Föresten så ska jag nu gå in på den andra roliga sidan och göra ett nytt val. Återkommer:)
Pussluss

I think that

beauty is this:

Highlife!

Jag sitter med Blondie idag, jag var sjukt snäll som lät henne gästblogga. Vi har inte gjort ett jävla dugg idag, fläskat i oss en massa mat men jag tror att blondie är på tjocken för att hon pratar om mat hela tiden.
Under de senaste 10 minuterna har jag hört orden; Glass, smulpaj, godis, socker, fett, glass, sås, och mat.
Tror detta kan ha en kopplig, tyvärr. Jag inser till min fasa att hon kommer få barn innan mig, tragiskt!

Det bästa som finns dagen efter är att höra skvaller. Idag har jag fått höra en massa om lite folk i min omgivning.
Detta kommer jag kunna leva länge på, lovelove!
Veckan ser inte så jävla ljus ut, plugg, vårdcentralen och Tina's hudvård! Det sistnämda ska bli roligt, äntligen ska jag få detta fixat:) Jag kommer att bli så fin<3
Vi ska även grilla hemma hos Lina på Onsdag, det är fan highlife. Efter det ska vi dricka oss berusade och fira att Jeus åkte hem!
Pussluss


Gästblogg!!

Micke är snäll idag jag får gästblogga här!!! undra om det var för att det blev för mycket igår eller att han tyckte synd om mig som fick gå walk of shame genom hela staden i guldbyxor... och suprisa mig genom att stå bakom husknuten och stog redo för att filma!! jaja det är inte lätt alla gånger sen har vi legat i sängen hela dagen och gråtit till one tree hill och surrat om gårdagen och alla bravader som händer med alkhol i blodet! Helgen har varit lyckad och imorgon får man komma tillbaka till verkligheten!!




Pussar och Kramar
/ Terése


Lycka till

min älskling

Fylle-helgen som vi kallar den!







Kvällen började faktiskt bra den där helgen, det slutade inte lika bra kanske:)
Jag blev iaf glad, jag fick mitt förlåt, min vodka-redbull och så hittade jag 25 kr. Jag var sjukt kåt så jag försökte desperat utföra något dirty under bordet på han som satt brevid, Lil'Kim var vild på dansgolvet och Elinors ragg visade sig vara en staty i sten! Natten blev lång.

Idag är jag trött, så jag gick till affären på morgonen och möts utav den nästan värst-tänk-bara kille som man inte vill träffa i slitet tillstånd. Han ser på mig som han tänker; Och vad fan har du haft för dig inatt darling?
Men egentligen ska han inte varken tänka eller säga så mycket, om hans mamma och chef vet vart han har haft sina händer de senaste helgerna så kommer han aldrig mer få jobba i en köttdisk !

Nu mat, pussssssssssssssss

.!.!

All den här tiden som jag vilat och velat.
Vilat och väntat och kastat bort.
Inte nu, men kanske sen kommer jag också tycka,
att allt dåligt för med sig nåt gott.!


Tenta-j'vel

Idag är jag på lite dåligt humör. För det första är jag innerligt trött på våran tenta om politik, men den är klar nu iaf.
Jag är djupt tveksam om det är ett G på denna, jag hittade ungefär på hälften för att inbilla mig själv att jag fattade vad det hela gick ut på. Sen är jag irriterad på mig själv för jag somnade 2,5 timmar idag, så jag missade extrem home make.
Jag var på affären och köpte fel wook, och han i kassan tog 20 kr för mycket betalt, så idag är inte alls min dag.

Igår satt vi och kollade på Euro, eller satt och satt. S och jag tryckte upp uss mot finnen, som var sjukt varm och därefter satte sig på en stol. A satt brevid och drack sitt rödvin medans jag höll mig till passionsfrukt:)
Sverige gjorde ett sjukt bra jobb:D


Jag har ännu inte lyckats att göra det där som jag sa att jag skulle göra. Kastat ut shiten.
Skulle ha gjort det igår egentligen men det fanns ingen tid. Eller tid finns det väl alltid.
Det skulle ha tagit ca 1 min, och så värst upptagen var jaf inte igår.
Fan jag saknar dig, fortfarande!

Jag ska nu duscha, sen lägga mig och köra ett Supernatural maraton:) Sånt där gör mig glad, really!
Pussluss

Skolan känns som levergryta, shit!

Jag gick inte till skolan idag heller, snart en vecka sedan jag var där. Känner inte alls för detta längre men jag gjort ett hlavhjärtat försök till att få det klart med tentan. En fråga gjorde jag under några timmar och fick till ett halv-bra svar. Känns inte riktigt som jag kan utveckla mig så bra längre som jag kunde sist. Samtalet idag gick iaf bra, det kändes som om vi fick ur oss en del. Jag är nöjd med min egen insats.
Jag ser till min förskräckelse att Elinor har skickat en massa bilder till mig ifrån helgen, det är kaos. Jag tycker det var mysigt i helgen, vi gjorde ett halvhjärtat försök till att grilla.
Lil'Kim har nog aldrig sett en grill innan, som undrade med förvånad min varför man skulle sätta på gallret.
Jag har aldrig grillat och tanken på att bli smutsig gjorde att jag avstod, istället fick stackars blondie göra det mesta av jobbet medans Lil'Kim och jag lekte pyrros. Eld är ngt som gör mig helt lyrisk:)
Detta är resultatet av helgen:



Underbart som sagt:)

Ikväll ska jag inte göra ett shit, har laddat upp med lite filmer och kanske ska ringa några samtal som botar min ensamhet. Imorgonkväll hade jag tänkt att se på kvalet med några vänner. Jag hoppas att finnen är lite sugen:)
Jag ska även tvätta, och göra mig av med det sista minnet som jag inte har gjort en. Det är svårt med minnen, eller saker som man fått av personer som på ngt sätt har betydigt mycket. Man sparar alltid en sak, ofta ett sms eller något fint som man har fått av personen. Egentligen vet jag inte varför jag sparat shiten, jag borde ha kastat och slängt det för länge sedan. Det är sjukt att vi männsikor håller kvar vid saker och ting, men jag tror att jag är rädd att man släpper taget, för snart. Egentligen ångrar jag inget ifrån kryssningen eller Sthlm, för det fick mig att inse en massa saker. 90 % utav tiden hade jag shitroligt! Det som är synd är att om jag fick gå tillbaka i tiden, skulle jag göra om samma misstag igen. På kryssningen kändes det som jag kom närmare en utav mina vänner, men jag gled isär med en annan utav mina vänner. Men fruktansvärt roligt var det, och det kommer jag aldrig att glömma. Det är bara synd att det blev shit med allt sedan efter. Jag borde ha lagt den tiden, 35 dagar på något annat att att vänta, vänta och vara orolig. Tiden var liksom som stilla och det kändes som om jag väntade i ett år, på egentligen ingenting. Förhoppningarna och allt det jag hade inbillat mig skulle bli så jävla bra, resulterade i besvikelse och annat. Jag insåg att den jag egentligen lurade var mig själv. Jag borde istället kanske ha lagt den tiden på skolan,eller så borde jag kanske ta tagit hand om mina andra vänner som behövde mig. Det är lätt att inse sina misstag såhär när man tittar tillbaka. Jag är iaf tacksam mot de som stannade kvar, men även de som försvann! <3

Nu väntar jag på kära S, som befinner sig hos mami. Hon ska få filmer och en puss=)

Pusslusssssssssssssss

Ouuuch

Jag råkade komma in på en mycket lustig hemsida ikväll, där man kunde göra val, såna avgörande val. Det var både roligt och lite sorgligt, detta fick jag välja mellan.

Tänk dig att du en dag möter en man som kan ändra ditt liv. Denna man är inte natruligt skapad utan han har magiska krafter som kan hjälpa dig. Mannen kommer att ge dig två val, du kan bara välja ett. Tänk på att valen kommer ha konsekvenser, både bra och dåliga. Detta val kommer att ändra och påverka ditt liv!

Val 1
Du kommer att få din prins. Detta val innebär att du kommer att få din drömkille. Han kommer att vara vacker, rolig, snäll, romantisk och omtänksam. Han kommer att göra dig hundra procent lycklig varje dag i hela sitt liv. Du kommer aldrig att behöva vara ledsen eller orolig, rädd eller förvirrad. Du kommer alltid att få ha en inre lycka. Ditt liv blir inte tråkigt men rutinmässigt, men din älskade kommer att förgylla tillvaron på olika sätt. Du kommer att älska honom och hela tiden kommer ni att vara som nyförälskade. Tyvärr kommer du inte att få någon stor karriär, du förblir en "vanlig" människa med ett vanligt jobb, en hund och kanske barn. När du och din älskade dör kommer ditt namn att glömmas bort. Men du kommer att förbli lycklig.

Val 2
Över en natt kommer du att bli en stjärna. Du kommer få allt, pengar och berömelse. Du kommer att få vara med på alla de viktiga festerna, både i ditt hemland och utomlands. Kända människor kommer att avguda dig och de kommer att vilja synas och umgås med dig. Du kommer att bli en star! Tyvärr förekommer inte den stora kärleken i ditt liv. Du kommer att få små romanser och du kommer att känna dig ensam många gånger. Du får aldrig veta vem som är din prins, eftersom du kommer att svår ångest över att veta om det är dig han älskar eller om det är för ditt namn. När du dör kommer du att dö med ett brustet hjärta, men ditt namn kommer folk att minnas och prata om flera hundra år efter.


Vad väljer man, love or fame?:)

Blondiebitch



Här är vi. Svettiga och asfulla på vitt vin. Det är roligt att ingen av oss kommer ihåg när eller var kortet togs.
Vi kommer ihåg att en full Sofi var med denna kväll, och att vi kanske var på Harrys eller Olles.
Mysfaktor. Nu ska vi äta på BK's och sedan ska vi ha en mysig hemmakväll med Grannfejden, och jag har lyckats ladda upp natten för Topmodel och Harpers Island:) Mycket bra, mycket bra:)
Imorgon blir det grillkväll.!

You can put the blame on me

Jag har inte gjort så mycket idag, mest legat i sängen och myst i min ensamhet. Kollat på nya lost och sen lite Top model. Det var min dag:) Igå gick jag en sväng till Lina och drack ett glas, det är highlife.
Ikväll kommer min älskling hem, det ska bli mysigt:) Efter 25256 långa veckor på ett sjukhus ska vi äntligen göra staden osäker igen och ha ångest tillsammans hela Söndagen, precis som det brukade vara:)

Jag är ledsen om det gick som det gick. Du tror säkert att jag inte bryr mig eller att det kvittar för min del.
Du förtjänar något annat, kanske något bättre. Förlåt!


Nu ska jag på staden och hoppas på att solen kommer fram.
Pusslusssssssssssssssssssssssssssssss
:D


The.Fame.





Hur snygga är vi inte?
På bilderna saknas bara Lil'kim!

haha:D



You can tell Jesus that the Bitch is back

Me love her!

OMG JAG DÖÖÖR!

Narcissistisk personlighetsstörning:

Individen uppvisar ett ihärdigt mönster av grandiositet (i fantasi eller beteende), behov av beundran, brist på empati, börjar i det unga vuxenlivet och finns i varierande samband indikerat av fem (eller fler) av följande:

  1. Har en grandios självbild (till exempel överdriver framsteg och talanger, förväntar sig att bli betraktad som överlägsen utan lämpliga uppnåelser).
  2. Är besatt av fantasier om obegränsad framgång, makt, briljans, skönhet, eller perfekt kärlek.
  3. Tror att han eller hon är "speciell" och unik och bara kan bli förstådd av, eller bara borde umgås med, andra speciella eller högstatuspersoner (eller -institutioner).
  4. Kräver stor beundran.
  5. Har oresonliga förväntningar på speciella förmåner eller omedelbar respons på hans eller hennes förväntningar.
  6. Är interpersonellt exploativ, det vill säga utnyttjar andra för att uppnå sina egna mål.
  7. Brist på empati; är ovillig att känna igen eller identifiera sig med andras känslor och behov.
  8. Är ofta avundsjuk på andra eller tror att andra är avundsjuka på honom eller henne.
  9. Uppvisar arrogans, hotfulla beteenden eller attityder.

haha måste ringa min läkare, herregud! Det är hemskt att alla 9 stämmer in på mig.
Tack FASS!


I'm sorry!

Go away from my window
Leave at your own chosen speed.
I'm not the one you want babe.
I'm not the one you need.

You say you're lookin' for someone who's never weak but always strong.
To protect you and defend you,whether you are right or wrong.

Someone to open each and every door.


Go lightly from the ledge,go lightly on the ground
I'm not the one you want, babe
I'll only let you down

You say you're lookin' for someone who'll promise never to part.
Someone to close his eyes for you.
Someone to close his heart

Someone who will die for you and more.


Go melt back in the night,everything inside is made of stone.
There's nothing in here moving and anyway, I'm not alone!
You say you're lookin' for someone who'll pick you up each time you fall.
To gather flowers constantly
and to come each time you call.



but it ain't me babe








no, no no it aint me babe
it ain't me youre lookin for babe
























Onsdags bilder:)





Män som hatar kvinnor!

Var en helt underbar film. Bra sällskap och en utav de bästa svenska skådespelarinsattserna jag sett.
Så fuck Wallander. Idag är det första maj, typ en månad kvar här uppe i norr.
Dagen idag har jag mest legat i sängen, vi gick ner och åt glass med Elinor i hamnen och Malin.
Rödvinsfyllan kanske inte var att prata om, men trevligt var det igår.
Bilder kommer imorgon.
Nu ska jag sova, kolla på Lost och film=)
Pussluss

RSS 2.0