Apjävel

Vi skulle aka pa apsaffari, fan vad roligt det ska bli. Grejen var den att jag trodde vi skulle aka som de gor i filmerna, i en liten skyddad bil. Men inte! Vi skulle tydligen ga. Vi gick 1,3 mil, i 34 graders varme och nastan inget vatten. Nar vi antligen kom fram till apcentret dar alla apor skulle springa losa skulle vi fa mat. Maten bestod av ris, potatismos och en vegburgare gjort av bonor, och rosa sas. Med andra ord valde jag ett apple, ett riktigt stort.
Tyvarr tyckte aporna med om apple sa den lilla fittan tog mitt apple. Haha ussh!
Men det var roligt att fotografera dem iaf!

Pa kvallen skulle vi dricka alkohol, det gick at helvete det med! Efter atta vodka-redbull och 2 rosa drinkar kom dimman. Dimman bestod av sex, spya, och arga manniskor! Vi var sex personer som fick en nota pa 4000 rupies i bara drinkar. Vi sex var ungefar sangliggandes igar och jag hade jordens angest. Angesten gick till den grad att vi planerade kollektivt sjalvmord pa toaletten.
Idag har jag varit hos en indisk lakare vilket jag tyckte var mycket roligt. Jag fick somntabletter som kostade 10 kr, jag provade 1 igar natt och jag somnade inom loppet av 4 min.

Imorgon aker vi till Goa, och eftersom jag redan inser att jag har AIDS kommer jag knulla det mesta som jag anser duga! Djuren ar numera ett litet problem eftersom jag har delvis varit for trott, full eller bakis for att ens reagera om de ar i min narhet!

Pusspuss och jag saknar alla dar hemma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0